Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Dora, ili o dosadi

Čitam danas u novinama da je pobjednik ovogodišnje Dore, Igor Cukrov, izjavio da bi postao svećenikom da nije sreo Tončija Huljića.
Huljiću, huljo, gorjet ćeš u paklu jer si tog mladića odvratio od duhovnog zvanja, no ostavljam to don blogu da komentira, a ja ću malo prosipat pamet:

Mediji su nakon polufinalne večeri bili puni izjava dvoje sudionika ovog "showa", da kako je natjecanje namješteno i da je publika koja glasa glupa i sl. O pjesmama neću govoriti jerbo ih nisam ni poslušao sve, jedino mogu reći da ovo natjecanje gubi svaku draž.

Maja Vučić se žali na glazbeno neobrazovanu publiku, jer joj je od nekih 18000 glasova pripalo nekih 200tinjak. A bila je proglašavana jednom od favoritkinja cijelog natjecanja. Što će jadna, ponijelo je, raširila je krila, visoko poletjela, ali ju zajebaše drznici koji su se usudili, usprkos svom potpunom glazbenom neznanju, glasati za pjesme, koje možda nisu kvalitetne ili vrhunski otpjevane, ali im se, zamislite samo, sviđaju. Kaže nikakvo čudo, kad pogledam tko glasa. Pa i meni su ti glasači vječita enigma, ne vidim kako su uspjeli skucati 18000 glasova bez ikakve nagradne igre za glasače.

Alen Vitasović kaže kako je dora namještena i kako se prolaz plaća, pa se postavlja pitanje kog vraga traži već sedmi put na tom natjecanju.
Vjerujem da igra na upornost, pa će kao i kraljevi ulice, jednom pobijediti, te nas konačno pustiti na miru kad osvoji izlet u neku europsku prijestolnicu na teret onih koji plaćaju TV pretplatu.

Što reći o pobjedniku i pobjedničkoj pjesmi? Gledao sam samo nastup nakon proglašenja i promislih da pjevaju taman dovoljno neartikulirano, da će u Moskvi biti sasvim svejedno hoće li pjevati na hrvatskom ili na engleskom ... Eh moj Igore, sve mi se čini da bi ti bilo bolje da si u popove pošao...

Post je objavljen 02.03.2009. u 14:23 sati.