Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Premazana svim uljima

Trudnoca me pretvorila ovisnicu o kremama i uljima!
Inace imam suhu kozu, posebno noge i ruke, ali moram priznati da mi se prije nije dalo redovito mazati. Uglavnom bih se po tom pitanju aktivirala ljeti zubo

A sad! Tusiram se navecer i odmah namazem bademovim uljem. Nema stednje, sad kad je trbuh veliki, ode i saka ulja po jednom premazu eek Za posebne prilike cerek koristim jedan jako skupi kakao maslac koji tako predivno mirisi! Odlucila sam cokoladni maslac sacuvat i za bolnicu, sminke radi! Uglavnom, sve se to upije tako brzo da nisam masna na dodir i ne unistavam odjecu. Prije trudnoce nisam podnosila ulje za kozu, odmah bih dobila crvene tocke i osjecaj zarenja. Sad nis, koza samo povuce sve u sebe.

Onda se moram otusirati i ujutro sretan Tad na scenu nastupaju prave kreme i mlijeko za tijelo. Kupila sam ove obicne, trudnicki losioni i ulja su cijenom otisli nebom pod oblake. Trenutno koristim nekakvo domace mlijeko za tijelo s dodatkom bademova ulja i blagim, ugodnim mirisom.

Pijem puno vode ili soka od narance. Jako puno! Prvo, zedna sam kao deva, a drugo - netko mi je rekao da je to dobro za plodnu vodu (ak sam sad ispala totalni krelac, nisam kriva za izvor, nego "samo" za slijepo prihvacanje informacije bez prethodne provjere!). Ak nis drugo, dobro je za kozu!

Jer... nema strija jeee!!!! Tako da se sad veselim i planiram: za jedno par godina kad smrsavim, bit cu lijepa na plazi cerek

Post je objavljen 02.03.2009. u 12:08 sati.