Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Zion noiZ večeras u 19:30 donosi

Najavu partya što će se ovaj petak održati u Filteru.
U emisiji bit će setovi svih dja (Dj enigMa, Dj Leech-Hre-Perry i Prince Shango) što nastupaju u Filteru za vikend i dijelit će se ulaznice za party.
Tako, sve što trebate jest nazvati 212-043

Urednik i voditelj emisije je Tomislav Dekanić

A evo što će se događati ovaj petak u Filteru:

Image Hosted by ImageShack.us


Na trećem po redu Zion noiZ partiju izmiješat ćemo žanrove do kraja: dub, dubstep, jungle i dancehall bit će muzika večeri, a čut ćemo i ponešto starih roots reggae hitova! Nastupaju dj enigMa, dj Leech-Hre-Perry i Prince Shango.

Dj enigMa je vječni entuzijast, jedan od organizatora Seasplash festivala, a poznatiji nam je kao bubnjar Radikal Dub Kolektiva. Ovaj borac za nezavisnu scenu i samoodrživi clubbing i pokretač raznih klupskih programa u Zagrebu (punk-reggae fiesta, dub klub, jungle x-otic, itd.), imati će dinamičan set uz kombinaciju nekoliko stilova, a prevladavat će jungle i drum'n'bass.

Dj Leech-Hre-Perry također je član Radikal Dub Kolektiva, svira bas gitaru. Od prošle godine s prijateljima iz Jahstice Sounda počeo izgradnju prvog domaćeg soundsystema - Digitron - in original scoops style. Od njega očekujemo roots & heavy dub steppers selekciju.

Prince Shango dolazi nam iz zagrebačkog Kingston Sounda. U njegovoj selekciji imali smo prilike već uživati na zadnjem SKA&BASS partiju, gdje je dobro rasplesao ekipu. Zanimljivo je da Shango, inače po profesiji filmski redatelj, ima jednu od najvećih kolekcija dancehall ploča u Hrvatskoj. Specijaliziran je za old school jamaican soundsystem style, te roots, rub-a-dub i dancehall, a za vrijeme njegovog nastupa zasigurno će biti vruće!

Upad je 30 kn, a vrata se otvaraju u 22 sata.

www.seasplash.net
www.kingston.hr
www.myspace.com/danaskontaktiras




Post je objavljen 02.03.2009. u 09:47 sati.