Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

O svemu po malo


Od našeg zadnjeg javljanja nije se ništa značajnije dogodilo no zato nas očekuje itekako uzbudljiv nadolazeći tjedan.
No krenimo redom.

Viroza je polako iza nas. Anja više nema temperature ali problemi sa dišnim putovima su i dalje prisutni. No zahvaljujući drenažnom prsluku još uvijek sve rješavamo kod kuće tako da nije bilo potrebe za novom hospitalizacijom u bolnici.
Epileptični napadi su se ipak ponovo malo smanjili ali su i dalje prisutni a prilikom Anjinog buđenja dosta su jako izraženi. U zadnjih par dana upravo ju ti napadi probude već oko 5 sati ujutro i onda treba vremena da se smiri i da ponovo zaspi.
Da Anjina kompletna zdravstvena situacija nije nimalo bezazlena govori u prilog i činjenica o nedavno preminulom Ivanu Cameronu šestogodišnjem sinu visoko pozicioniranom britanskom dužnosniku Davidu Cameronu. Nesretno preminuli Ivan od rođenja je bolovao od cerebralne paralize i rijetkog oblika teške epilepsije koji se zove Ohtaharin sindrom sa 100 tinjak napada dnevno.
Više o tome na stranicama jutarnjeg lista www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,2,26,,153777.jl a mi se ovom prilikom zahvaljujemo anonimki Kristini što nas je uputila da pročitamo taj prilog u jutarnjem listu.

Vikend nam je izmamio smiješak na licu jer konačno nas je i sunce počastilo pa smo stoga mogli u malu kratku šetnju sa Anjom. Ne moramo Vam ni govoriti kako je mala princeza bila uzbuđena šetnjom. Smiješak na lice nam je i izmamio posjet Luke Vidovića za kojeg imamo samo riječi hvale.Anja je od Luke dobila na poklon plišanog didaktičkog peseka a mi dvije pozivnice za predstavu "Kauboji". Vrijeme provedeno sa tim mladim gospodinom uvijek nam proleti kao u trenu.

Tjedan koji je pred nama itekako je vrlo dinamičan.
Danas Anja ima ultrazvuk bubrega te kontrolu kompletne krvne slike i jetrenih proba.
Kompletne pretrage odradit će u Poliklinici za dječje bolesti "Helena" u Zagrebu.
Utorak prijepodne dogovoren je susret sa gospodinom Damirom Carom pobjednikom showa „Pobijedi Šolu“. Dio osvojenog iznosa gospodin Damir Car darovat će upravo našoj Anji.
Svi oni koji nisu čitali naš post o tome, mogu pročitati OVDJE.
Utorak poslijepodne rezervirano je za privat vježbe u Krapinskim toplicama.
Odlazak u Krapinske iskoristit ćemo i za posjet maloj Franki koja se trenutno nalazi u Krapinskim na trotjednoj rehabilitaciji u programu majka-dijete.
Ako će sve ići po nekom planu u četvrtak nas čeka put Lovrana i Rijeke.
U klinici Lovran imamo razgovor sa doktorom Mileusničem zbog odgode Anjine operacije kuka. Zbog kompletnog Anjinog zdravstvenog stanja operaciju ćemo pomaknuti za proljeće iduće 2010 godine. U Rijeci ćemo posjetiti tvrtku Pavletić koja je spremna Anji donirati masažnu fotelju. A vrijeme provedeno u Rijeci pokušat ćemo iskoristit za i jedno malo blogersko druženje uz kavicu sa blogericama MiG i Lion Queen.
Anja neće na put s nama već će ostati sa bakom i djedom kod kuće.

I za kraj današnjeg posta obavještavamo Vas da je otvoren još jedan blog humanitarnog karaktera pod nazivom "Dobra djela". Autor bloga Dobra djela otvorio je blog s ciljem da svi posjetitelji navedu jedno dobro djelo koje su učinili protekli dan ili tjedan i da promicanjem dobre volje prikažu pozitivnu sliku iz svakodnevnog života.
Više o ovom novom blogu pročitajte OVDJE.

Shodno tome imamo i par pitanja za Vas.

Da li smatrate da je na blogu previše blogova koji promicaju humanitarstvo (poput Vratimo hrvatskoj osmijeh, humanitarni niskozemac, đus, frankin svijet, dobra djela, mala Anja, enika itd, itd, itd) i to Vam već polako ide na živce, da li smatrate da je još uvijek pre malo blogova koji se bavi upravo tom tematikom, odnosno kakvo je Vaše opčenito mišljenje o svim tim humanitarnim stvarima?






Post je objavljen 02.03.2009. u 08:00 sati.