Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Maknite se oblaci, Hrvatska trazi zvijezdu

Opet su uspjeli napravit sprdacinu od dobro uhodane ideje.
Kandidati zadovoljavaju svjetski standard: smijesni, vjesti, nevjesti, zbunjeni, losi, svakakvi! Bas kako treba biti u takvoj emisiji sretan
A ziri? Uzas nad uzasima cry

Cetinski neduhovit i valjda takva velicina da mu nitko ne smije objasniti da kritika i uvrede nisu jedno te isto.
Lisica ostavlja dojam da mu nije jasno kak su bas njega pozvali u ziri, al kad je vec tu, dobra je lova, pa ak malo odglumi....
Radan dosadna i nerazumljiva, pitam se zasto ceslja svu kosu preko lica.

U kompletu djeluju arogantno, nategnuto i uvredljivo. Vise su oni u kadru, nego kandidati, sto bi bilo super da su barem jednom rekli nesto zanimljivo ili cak smijesno.Tamo su zbog novca i samopromocije, sto je izvrstan razlog. Ali! Novac i samopromociju zasluzuju oni ljudi koji znaju raditi takav posao, a takvih tu nema.

Naisla sam na par clanaka na netu koji puno vjestije od mene kritiziraju navedeni trojac. Nisam jedina rofl No, mi zivimo u dobroj, staroj Hrvatskoj gdje lose obavljen posao ne znaci otkaz ili barem lupanje po dzepu, nego zastitu nadredjenih. Ruka ruku mije. Ziri ima ugovor i zagarantiran novac i mogu se samo sretno smijat u lice ne samo kandidata, vec i nas gledatelja.

Sramota je reci, ali na kraju ispada da je pokojni Tudjman bio u pravu kad nas je sve lijepo nazvao stokom sitnog zuba.

Za mene - jos jedan reality kojeg necu gledati. Ako me na cesti slucajno zaskoci koji psiholog sa peticijom i pitanjem zasto sretan kao razlog cu navesti iritantan i los ziri, a ne "jadne Hrvate koji su prisiljeni prodavati svoju intimu".

Post je objavljen 01.03.2009. u 18:39 sati.