Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umojojkuhinji

Marketing

blog.hr/blogger.com

U globalu, zadovoljna sam blogiranjem na blog.hr. Ali daleko od toga da je sve savršeno, ima stvari koje me izluđuju burninmad.

Iz znatiželje kreirala sam blog na blogger.com. Nisam uopće oduševljena onim što nudi i kako to sve (ne)funkcionira headbang. Ali ima stvari koje mi se jako sviđaju thumbup. Jedna od njih je i popis blogova, ili blogroll.

Sviđa mi se što mogu stvoriti popis blogova i na svom blogu vidjetu ću njihove naslove, ikone itd. najnovijih postova.

Do sada sam koristila tuđe blogrollove s blogger.com. Otišla bih na nečiju stranicu gdje mi se popis blogova sviđa i onda bih s te stranice posjećivala druge blogove. Ali nekim ljudima smeta što ja posjećujem njihove blogove pomoću tuđih blogrollova.
Zato sam kreirala svoj blogroll na blogger.com.
Imam ja i ovdje popis nekih blogova koje posjećujem. Ali kao što se vidi, nemam mogućnost vidjeti naslove najnovijih postova s tih blogova. A neda mi se svaki put otvarati svaki od tih blogova da vidim ima li neki novi post (recept). Zato se nisam ni trudila da ažuriram taj dolje popis - u zadnje vrijeme ima jako puno novih gastronomskih blogova.

Za početak sam unijela i neke receptiće na U mojoj kuhinji 2, da vidim kako to tamo uopće funkcionira. Ali definitivno nemam u planu seliti oko 450 recepata s ovog bloga na onaj blog.

Post je objavljen 01.03.2009. u 09:50 sati.