Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

mir



Htjela sam ostaviti trag pjesme "Sunshine to the rain" al nazalost nije bilo moguce. Otkrila sam Miri Ben Ari i otkrila sam mir, ovaj tjedan je zavrsio osmijehom i veseljem, nije bilo placa.

Toliko sam intuitivna da me nekad i ne treba pitat kako to da znam kako ce netko reagirati.

Na svaki postupak negiranja mene, dodavala sam kvacice i odluka je bila kristalnije jasna. Nisam otisla na promociju, nisam ni cula glas, veceras je tulum, zbilja zelim "nekome" divno pijanstvo. Ovakav ishod sam ocekivala i dobila.

Iako se Dinamo u korizmi odrekao Hajduka, ja se nisam nicega odrekla jer nisam o nicem ovisna i nista mi nije zrtva osim.. malo vise vremena posvecenog onima koje volim, prestajanje tracenja vremena na one koji to nikako ne zasluzuju i dakako Maleni. Da ste samo vidjeli osmijeh koji sam ja danas vidjela.. sretno dijete. Znam jos jedno sretno dijete uz njega - sebe. Znam jos i jedno dijete sretno uz nas - moju majku. Jutros joj je stigao paketic sa knjizicom "svatko je poseban" i rasplakala ju je posveta. Zasluzila je i puno vise od tek mrvica moje paznje.

Ja sam postigla mir, odagnala sumnje, radovala se, poklanjala i primala.. neka se zavrti novi tjedan i bolji od prethodnog!
kisses



Post je objavljen 28.02.2009. u 23:47 sati.