Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/comebacktomexxx

Marketing

× ŽiVoT Je TaKaV, ČuPaV i DLaKav. a KaKaV Bi Bio KaD Bi Ga oBRio? :P ×

Eeeeeeeei.

Newwww post. :P Pišem ga 28.2., ali budem stavila da se objavi 1.3. Jer 1.3. bude GoDiNa dana otkad sam nastupala.... UTjeHa KoSe. To smo prikupljali novce za maturalac, da bude nam svima manje za platit. I ja sam morala recitirati jednu pjesmu od A ntuna G ustava M atoša: Utjeha Kose. HeHe. Prvo nisam htjela, jer je pjesma dosta dugačka i nisam ju mogla naučiti napamet. Ali na kraju je sve bilo ok, uspjela sam sve to dobro obaviti. :D Bilo je zaaakon. Čak nisam imala ni neku tremu. Ok, samo mi je počelo srce jaaako lupati kad su me prozvali da sljedeća nastupam. xD Inače ne... Heh.A tog dana, 29.2.2008. je bil rođendan jednoj koja je poginula 2007. Trebala je tek krenuti u 1 srednje. I onda je poginula, vlak ju je pregazil. Anja. Evo, u tu čast budem napisala tu pjesmu.

Utjeha kose

Gledo sam te sinoć. U snu. Tužnu. Mrtvu.
U dvorani kobnoj, u idili cvijeća, na visokom odru
U agoniji svijeća. Gotov da ti predam život kao žrtvu.

Nisam plako. Nisam. Zapanjen sam stao
u dvorani kobnoj, punoj smrti krasne
Sumnjajući da su tamne oči jasne,
odakle mi nekad bolji život sjao.

Sve baš, sve je mrtvo. Oči, dah i ruke. Sve
što očajanjem htjedoh da oživim u slijepoj
stravi i u strasti muke.

U dvorani kobnoj, mislima u sivim.
Samo kosa tvoja još je bila živa, pa mi reče:
Miruj! U smrti se sniva.


:) Evo ga, to je ta pjesma. Najs najs. Jbt, ni ovaj tjedan mi nije za ocjene... Dobila sam 2 jedinice!! Ne mogu vjerovati.... Hhh.... Jednu sam dobila iz zemljopisa. -.- S jednim koji sjedi iza mene sam se zamjenila za ispite tak da budem ista grupa ko i frendica. Onda smo bile 1 "veliki" mozak. LoL. Ali nas je pred kraj sata skužila učiteljica... A faaaak. Uhhh.... I rekla je da bude mi dala jedan. I meni i tom koji se s menom mjenjal. A drugu sam dobila iz tehničkog. Isti taj s kojim sam se mjenjala za ispit je na tehničkom sjedil ispred mene i staaaalno mi uzimal bilježnicu jer na zadnjim stranicama ima nekaj zanimljivoga. I onda sam se natezala tam s njim i učitelj nam je dal 1. Jooooj!! Onda su mi isto na tehničkom hitili gumicu kroz prozor, tj. jedan kreten... I velim ja to učitelju i rekla sam mu da budem išla van po gumicu. I išla sam po gumicu. I kad sam se vratila, kasnila sam na sat. Ivona je išla s menom. Učitelj nas je špotal i zapisal. Jbt!! Pa kaj je on GLuH ili mu noge smrde? Jesam lijepo rekla da budem išla po gumicu! O jbt... Ma... Ko ga jebe. LoL.

Voljeti je lijepo, voljeti je lako.
Ali voljeti kao ja ne može svako.
Koliko te volim, to se teško piše...
Jer svaki trenutak
Ja te volim ViŠe!


Weee sutra ( u nedjelju ) idem u Tuheljske toplice....... Malo opuštanja nakon ovog tjedna, i priprema za sljedeći tjedan...... :) Ipak nisam dežurna u ponedjeljak. LoL. Nego u srijeduuuuu!! Yeeey! Ma.... Duga priča... Po rasporedu sam trebala biti u petak, ali sam se prvo mjenjala s jednim koji je po abecedi iza mene za ponedjeljak. Onda sam skužila da se mogu mjenjati za srijedu, pa sam se mjenjala za srijedu. Taj s kojim sam se mjenjala za srijedu je prvo rekel da može, pa ne, pa da i tak se stalno predomišljal. I rekel je da sigurno ne. I onda mi je u četvrtak rekel da ipak može. LoL. Jeste kaj skužili? Ne? Ma nema veze. xD. Glavno da sam ja ipak dežurna u SRiJeDu. :D Heh. I tak... Mislim da je to sve... Samo da još napomenem.... Lina, nemoj to raditi.... Zahvalit ćeš mi poslije....Ok?

K i Z Z a


love Pictures, Images and Photos

Post je objavljen 01.03.2009. u 01:34 sati.