Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Groznica subotnje večeri

Ovaj tjedan sam plivao 200 metara! Sve me je sram to i napisati. I to u ponedjeljak.
Prvo trčanje ovaj tjedan je bilo tek danas. Totalni pad motivacije, lijenost, ... a možda to s nesvjesne razine dolaze signali za odmor. sretan

Danas sam otrčao 7,1 km. Lagani tempo 6:14 min/km.
Avg HR: 141
Max HR: 156
Temperatura: 15°C
Toplo, trčao sam u kratkim bickama. Lagano odjeven, osjećao se kao da sam gol. Bilo je ugodno trčati.

Planirao sam se družiti sa svojom "plavušom".
Prvo sam svoju "plavojku" odveo do lokalne benzinske postaje, da joj gume napunim zrakom, ponio sam i nastavke, no, ventil na pumpi je svejedno bio prevelik. Vratih se neobavljena posla. Naravno da od planiranog bicikliranja nije bilo ništa.
Uz put shvatih da je kupovina bike-a tek polovica troška. Trebam kupiti sprinterice (tako se zove obuća za bike), bicke s uloškom, rukavice, pumpu, rezervni alat i pribor (RAP - za poznavatelje JNA terminologije) i sigurno još ponešto čega sada nisam svjestan. Naravno i prikladnu odjeću, pogotovo za hladno vrijeme, ali se nadam da će to pričekati jesen.
Rado ću saslušati savjete što, gdje i kako to kupiti.
Kacigu sam kupio. sretan

Slijedećih dana ću imati dosta natjecanja pa se nadam da mi je ovaj odmor dobrodošao i da će tijelo to znati cijeniti i zahvalnost uzvratiti s dobrim rezultatima.
Sutra, 01. ožujka, nedjelja 1. Savski polumaraton (link je s desne strane). Rekreativno, bez presinga, očekivano vrijeme oko 01:45:00.
04. ožujka, srijeda, rano jutro 05:30, Jutarnja Gelender liga 3 - 3. kolo (link je s desne strane). Dodatni komentar nije potreban.
05. ožujka, četvrtak, Mrak kombinacija 2 - 9. kolo (pogledaj par postova niže). Priznajem ovo nije natjecanje, ali bi moglo biti naporno, odvikao sam se alkohola, zadimljenih prostorija i glasne glazbe.
07. ožujka, subota, Škraping. Još se nisam prijavio. Neodlučan sam, Ultra ili Light? Čuo sam da se Light ne boduje (ako netko zna, neka potvrdi ili demantira) za Treking ligu, a za Ultru sam čuo priče da škrape mogu biti opasne, da se lako ozlijediti, a to posljedično znaći da bi dio sezone mogao biti upitan. Light mi opet izgleda jednostavno i brzo, od Ultre zazirem jer sam orijentacijski slab. Nadam se da ću do ponedjeljka riješiti nedoumice.


Post je objavljen 28.02.2009. u 19:41 sati.