Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanchy17

Marketing

Figo preporučio Cristianu Ronaldu prelazak u Real

Bivši član Reala i kapetan portugalske reprezentacije, a sada nogometaš Intera, svom sunarodnjaku Cristianu Ronaldu savjetuje odlazak u Madrid...
U razgovoru za španjolski sportski dnevnik Marcu 36-godišnji Figo je rekao kako je bivšem reprezentativnom suigraču poručio da bi odlazak u Real bio korak naprijed u njegovoj karijeri.
- Real je najveći i najbolji klub na svijetu. Mislim da je Ronaldo ostvario maskimum u Manchesteru, te da bi transfer u Real bio logičan korak. S Manchesterom je osvojio sve što se osvojiti da, a sada bi trebao imati neke druge ciljeve u karijeri, nove i drugačije ambicije koje mu može ispuniti samo Real – izjavio je član jedne od najvećih generacija madridskog kluba.
- Ja sam mu ove stvari objasnio, ali ne znam što on misli o tome – zaključio je Figo.
Proteklog ljeta Real je svim silama pokušavao u svoje redove dovesti najboljeg svjetskog nogometaša u 2008. godini, no nije u tome uspio jer se transferu svog najboljeg igrača oštro usprotivio menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson.
No, mediji u španjolskoj nagađaju da će nova uprava Reala ponovo pokušati realizirati veliki transfer, posebno nakon što je 24-godišnji Ronaldo nedavno izjavio da ubrzano uči španjolski.


Post je objavljen 28.02.2009. u 19:29 sati.