Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

Velecasni Sudac u Ekvadoru!

Image Hosted by ImageShack.us

Doduse, samo na ovom krasnom DVD-u, p. Nikiceve Zaklade Biskup Josip Lang, koji mi je upravo danas stigao od moje Anice iz MVKO!(priznajte da ste nasjeli na vijest iz naslova : ))))

A na DVD-u je Seminar vlc. Suca iz Crkve sv. Mihaela u Becu, 26-28.10.2007 (taman u prvi mjesecima mog misijskog djelovanja...), gdje imamo propovijedi vlc. Suca o 3 temelja katolicke vjere: Euharistija, Marija, Papa, o snazi vjere i ljubavi (uf, to mi doista ponekad treba, posebno vezano uz p. Luku i njegovo sadasnje stanje...), Blagoslov s Presvetim Sakramentom (najsnaznjia molitva za sve nakane, posebno one 3 iz mog desnog stupca!), te Molitve, prosnje i zahvaljivanja...Slijedi govor Cvitka Malesa, p. Lukina prijatelja, s kojim smo zajedno pokretali modravski kamp, a poslije bas pocetkom ozujka 2006, zajedno predstavljali p. Lukinu knjigu "Ljubav je zaista neslomljiva", na splitskoj promociji, i koji je za 25. godisnjicu Medjugorskih ukazanja, kad sam se ja vracala iz Venecije s p. Lukinom stolom, tamo dosao pjesice (!) iz Splita! On govori o krscanskoj radosti. Na kraju slijedi razmatranje p. Mije Nikica: Vjerom protiv straha, uz glazbenu pratnju Maje Blagdan (!) i Ivana Puljica...

Mislim da se kupnjom ovog DVD-a u Palmi pomaze i Zaklada, pa eto kome se cini zanimljivo, nek skokne do Palme, i ureda Zaklade, odmah uz p. Lukin SKAC klub!

Image Hosted by ImageShack.us

I moj stari tekst (na p. Lukinim SKAC stranicama) o seminaru v. Suca, na Jarunu 2002, gdje me poslao sam p. Luka:

Proroci i poroci




Post je objavljen 28.02.2009. u 18:25 sati.