Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

MNK"ZAGREB PULJIĆ" NAPUŠTA 2.HMNL-sjever ???

----- U Četvrtak 26.02.09. objavio je Povjerenik lige Zoran Dodig da je zbog neopravdanog neodigravanja dvije utakmice (nedovoljan broj igrača) i to u 9.kolu (Martinovka) i 16 kolu (Jastreb) je MNK"Zagreb Puljić" po članu 61 D.P. ( smatra se da je klub odustao od daljnjeg natjecanja) i klubu se zabranjuje daljnje natjecanje do konačne odluke (klub ima te pravo žalbe drugostepenom organu u roku 8 dana).
To je treći klub koji je u ovom prvenstvu 2.HMNL-sjever prekinuo natjecanje (seniori) . Nakon 11 kola MNK"Martinovka" (zbog lošeg vođenja lige od strane Povjerenika lige i Disiplinskog suca), nakon 16. kola MNK"Zagreb 92" (zbog financija i ??) i sada nakon 16. kola MNK"Zagreb Puljić"(zbog dvije neporavdano neodigrane utakmice) .
Samo se sjetimo kako je vodstvo lige (Dodig i Puljić) na početku prvenstva govorilo da je to najbolje vođena liga i najbolje organizirana ali je naš klub odmah uočio nepravilnosti i ukazivao na njih ali bez uspjeha da mjerodavni ili ostali klubovi u ligi nešto poduzmu. Sadašnji poredak lige je neregularan jer se pojedini igrači i klubovi nisu adekvatno po DP kažnjavali . Za sada smo vodeća liga po odustajanju seniora : sjever 3 kluba, zapad i istok po 2 kluba a jug bez odustajanja.

MLADEŽ (Juniori i kadeti) 2.HMNL-sjever je isto vođena loše kao prvo igraju se utakmice (većina u Zagrebu) na neadekvatnom terenu, teren nije po propisima PNI (nametnuto od pojedinaca da se tu mora igrati) . Mijenjaju se u zadnji čas termini pa na pojedinim utakmicama nije bilo sudaca (kadeti) i sudili treneri (loša kordinacija Povjerenika lige i Povjerenika suđenja). Za Juniore igraju mlađi igrači 95 i 96 godište što je zabranjeno. NA SVE TO NITKO NE REAGIRA.
-- Klub MNK"Zagreb 1 " sa Kadetima nije odigrao 1.kolo(Petrinčica) i 2 kolo (N.Marof) znači dvije utakmice i
trebao bi po čl.61 D.P. biti isključen iz daljnjeg natjecanja, ALI NIKOME NIŠTA ???? , koliko znamo a oni igraju sa mlađim godištima u Juniorima što je zabranjeno.
----- Kadeti Sokola isto nisu jednu utakmicu odigrali 1.kolo(Petar) a uvršteni su naknadno u natjecanje (mimo propisa i radi toga je Martinovka odustala igrati sa kadetima).

----MNK"Zagreb Puljić" sa JUNIORIMA isto nije odigrao dvije utakmice, 2.kolo(Zagreb Zapad) i 4.kolo (Zagreb 92), ALI NIKOME NIŠTA ?????

Evo kako dobro organizira i vodi lige MLADEŽI naš POVJERENIK LIGE . Nije to ništa biti će još toga u režiji vodstva lige do kraja prvenstva.


Post je objavljen 27.02.2009. u 12:00 sati.