Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nofoldpoker

Marketing

NOXWIN poker i No Fold Poker

Dakle, Noxwin poker.. mislim da je rijetko tko čuo za tu poker kuću.. Ali, eto žele se probiti i na naše područje, pa su nam ponudili super stvar..
Svi koji se registriraju kao No Fold Pokeraši na Noxwin do kraja 4. mjeseca, znači do 30.4.2009. ostvaruje pravo na 400% deposit bonusa do 2000€!

Bonus se čisti preko VIP bodova, 1€=10 vip bodova, a imate mjesec dana da ga očistite. U slučaju da ne uspijete cijeli bonus podići u roku mjesec dana, ne brinite, neće vam propasti sve, nego ćete moći dignuti onoliko koliko ste do tada očistili..

Da pojasnim još malo:
Ako uplatite 50 €, a registrirani ste kao No Fold pokeraši, ostvarujete pravo na još 200€! Tih 200€ nećete dobiti odmah na račun, nego će vam ih se dodati na račun, kad skupite dovoljno VIP bodova , a 10 VIP bodova vrijedi 1€. Dakle, da bi dobili svih 200€, trebate skupiti 2000 VIP bodova za mjesec dana, a ako ne uspijete, nego recimo skupiti 1000 VIP bodova, dobit ćete 100 €.. Nadam se da je sad jasnije..

VIP bodove skupljate igrajući cash igre, i svakom uplatom na turnir(sit&go, multitable...)

VAŽNO!! Kod registracije obavezno morate napisati signup code: nofold
Ako kliknete na banner, već bi vam trebalo biti upiasn, ali svakako provjerite!

Ako to ne upišete nemate pravo na bonus, zato pazite..

Imate banner ispod teksta, i sa strana koji vas vode na Noxwin, pa ako želite registrirajte se..

P.S. Uplata nije potrebna da bi se igrali freeroll turniri.. :)

P.P.S. Uskoro ću vam predstaviti još jednu ne tako poznatu poker kuću, ali sa vrhunskom ponudom i puno poznatijim vlasnikom i ikonom te poker kuće.. :) Samo ću prvo pokušati srediti neku promociju za vas, pa onda objavim..

Pozdrav!




Post je objavljen 28.02.2009. u 13:35 sati.