Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Antirecesijske mjere...

...su objavljene,no koliko će iste uroditi plodom vidjet ćemo...
Naime,jedna od njih je i da se maturalci (maturalni izleti..jelte) koriste u Hrvatskoj...
I to se slažem!
Da ,sad će mnogi graknuti pa zašto bi moje djete bilo uskraćeno takve maturalne ekskurzije...(čitaj ludorija po Španjolskoj i inim stranim destinacijama)kad su dosadašnji maturalci to mogli koristiti..
E pa u vrijeme ove nesretne recesije kojoj se ne vidi kraja (ni rješenja...barem zasad)
po meni to je dobar prijedlog...jest ,doduše da ni kod nas nije jeftinije,no bar će lova ostati u zemlji...a možda i prođemo jeftinije..a ništa manje nekvalitetnije...samo treba naći pravu ponudu koja bi svih zadovoljila..
Obzirom da imam školarca -maturalca koji bi krajem ljeta trebao otići na ekskurziju...naravno...u Španjolsku..koja je toliko postala otrcana destinacija..(jer tu se može ludirati i opijati...daleko od domaje...)taj je izlet već kapariran..obzirom da agencije vjerovatno i nekog...hm podmažu..ili jednostavno povežu ugodno s korisnim...znate na šta mislim...


Naravno da se đaci time neće složiti...ta tko je vidio zujat po Lijepoj našoj u kojoj se kao, nema šta vidjeti...kao da je Hrvatska samo Plitvička jezera ili Dubrovnik ili Istra i dvorci Hrvatskog Zagorja..koju za par sati prođeš uzduž ili poprijeko..
A ja se mogu kladit da još uvjek ima đaka iz unutrašnjosti koji možda ni mora nisu vidjeli,a kamo li npr.da im se ponudi kompletan spa i wellnes tretman...kojega također znam mnogi nisu okušali..mislim da bi se npr.tu ideju moglo razraditi...i svaku stranu zadovoljiti..

Svakako da ih i shvaćam,no cijena od nekih 5000 kn plus đeparac.
..je za mene ohohoj...cifra..

.napose stoga što je taj isti izlet prije dvije godine koštao upola manje a moja su primanja bila gotovo ista kao i sada...s neznatnim razlikama...

U moje vrijeme je ondašnja domaja doduše bila kud i kamo veća (mislim na eks Jugu..ne?)pa se ipak imalo neš ' više destinacija...no ja u svojoj 40-oj još uvijek nisam obišao cijelu Hrvatsku,stoga tko jamči da neki današnji maturalac hoće!?


( a recesija...?..šta maturalce briga za recesiju,oni hoće živjeti i uživati-uostalom ŠTA JE TO RECESIJA?...DEPRESIJA...KOMPRESIJA..njima je to samo pojam kojim "starci" počinju i završavaju dan..i spajaju kraj s krajem...)

I šta sad ?.....zadužiti se dodatno...pa kud i Turci tud i ćoravi Mujo..

...sve za ljubav djece naše...




...dakako...e'

Post je objavljen 27.02.2009. u 19:45 sati.