Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

KAMION SE ZABIO U AUTO, SUVOZAČA IZVLAČILI VATROGASCI

JASTREBARSKO
Piše: Marko Dejanović

Na autocesti A1 između Karlovca i Jastrebarskog, u neposrednoj blizini naplatnih kućica u Jastrebarskom, u smjeru Zagreba, došlo do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali automobil i kamion s prikolicom.

Vozač (57) Peugeota 307 već je vidio naplatne kućice Jasterbarsko. Bio je oko 200 metara udaljen od njih. Išao je autocestom A1 u smjeru Zagreba. U njega se odjednom zabio kamion s prikolicom, koji je vozio 48-godišnji muškarac. U Peugeotu je bio i suvozač (57). Silina udarca odbacila je auto i auto je nastavio klizeći na krovu. Zaustavivši se, vozač je izašao iz auta. Bio je tek lakše ozlijeđen.

Njegov suvozač prošao je mnogo gore. Teško ozlijeđen ostao je zarobljen u smrskanom autu. Uspjeli su ga izvući tek vatrogasci, koji su morali rezati lim kako bi došli do njega. Na mjesto su stigli i liječnici vozilom Hitne pomoći. Odmah su vidjeli da je muškarac u životnoj opasnosti. Čvrsto su ga vezali za nosila, kako mu ne bi ozlijedili kralježnicu, unijeli ga u vozilo i odvezli u bolnicu.
Istodobno, vozač auta davao je iskaz na licu mjesta. Još nije poznato zašto se kamion zabio u auto. 24 sata


Post je objavljen 27.02.2009. u 14:00 sati.