Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Molitva za Vida Furčića

Znajući za tvoje dobro srce, šaljem ti e - mail koji me strahovito potresao, pogotovo kad se radi o djeci koja su mala i toliko osjetljiva kao mala travka koju može i vjetar slomiti. E- mail govori najstrašnije stvari koje se mogu dogoditi; prvo jednom nedužnom malom biću, onda njegovim roditeljima i na kraju svima koji to dijete poznaju, a i onima koji imaju imalo osjećaja.
Duboko me dirnula ova strašna stvarnost i ponovo, i ponovo, i ponovo dolazim do zaključka da je u ovom strašnom naprednom svijetu najvažnije zdravlje. Ogorčena sam što se troše novci i novci na ludosti ( bit ću nježno fina). Zamislite da oni koji imaju milijune ( koje neće potrošiti u ovom kratkom životu, a mogu se teško razboliti), da daju samo jedan posto za istraživanja teških i neizlječivih bolesti.
Zato želim da svi koje znam i poznajem, sakupimo svoju pozitivnu energiju pretvorenu u snažne misli, želju i molitvu da taj mali pupoljak ipak doživi da se rascvate i pretvori u jedan dobar, lijep, pametan i prekrasan cvijet koji će sutra donositi radost svojim roditeljima i svima nama, koji smo svojim snažnim željama, energijom i molitvama za njegovo ozdravljenje pomogli da taj pupoljak poraste i postane snažan, snažniji od svih nedaća koje ga čekaju u ovom kratkom životu, da bude sreća i veselje svojih roditelja koji sada sigurno teško pate i strepe šta će biti sutra.
Želja mi je i da mislima, energijom i molitvom svih nas koji ćemo se ujediniti, pomognemo i tim mladim roditeljima koji toliko pate i žive u strepnji i nadi.
Zato molim da jednu snažnu pozitivnu energiju spojenu s molitvom posvetimo i roditeljima.
U nadi, da sam potaknula vaše nježno i osjećajno srce, pomozite!
Molim da ovaj e-mail pošaljete svima koje poznajete .
Ovo nije još jedan e-mail koji bi vas trebao nasmijati ili koji dugo kruži, ovo je poziv da molitvom pomognete malom Vidu Furčiću, sinu naše kolegice Nevenke Furčić.
Vid je dijete koje je do prije mjesec dana bio zdrav i zaigran kao i većina četverogodišnjaka, a onda jedno jutro jednostavno nije mogao stati na noge.
Slijedile su pretrage, dijagnoze, i onda ono najgore što se roditeljima može dogoditi: "Vid ima tumor kostiju", koji je metastazirao po cijelom tijelu, te bi ovaj tjedan trebao krenuti na kemoterapije.
Molim Vas da se pomolite za Vida onako kako znate najbolje, barem jedan "Oče naš" ili se pomolite onako kao vi znate najbolje, svaka molitva je dobro došla.
Pozdrav


Post je objavljen 27.02.2009. u 15:32 sati.