Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/perfect4u

Marketing

Vrijeme je..

stvarno je vrijeme da napišem novi post, zaboravit ću šta mi se sve desilo u životu zadnjih dana. Pa eto odakle da krenem, zadnji post napisan 08.02.2009. prošlo jbt kojih 2,5 tjedna..
Eto malo škola, kava, zajebancija (ah ja) i tako, i stalno napisat ću post svako malo tu je i ideja za nešto pametno, ali nikada sjest otić na blog.hr i napisat nešto. Čak sam jedno veče došla na blog.hr i naišla na blog od jednog lika, i čitala sat i pol, stvarno mi je blog predobar, dojmili su me se postovi. cool I onda sam skužila da je već vrijeme za spavanje, pa ono, pisat ću drugi dan i tako u krug. Ma ovaj fejs je prokletstvo, stalno na njemu, ni ne posjećujem ja mislim nikoju drugu stranicu, tu i tamo pogledam mejl i to je to.
Al sad sam tu, i ima toliko toga tako da ću sigurno pola toga zaboravit napisat.
U školi mi super, meni drago što idem, ali jedva čekam kraj. Nije tolki problem više ni učenje, ni buđenje nego moje kolege iz razreda. Eto skužila sam da ih čak više ni ne zovem prijateljima-ah kad to nisu.
Nego u čem je kvaka: stvarno su se svi počeli tako ogavno ponašati, stalno neke svađe u razredu, mislim ja nisam ni u jednoj (začudo) al ono, živcira me to. Svi imaju mišljenje da sam ja flegma i da to mene ništa ne dira. Toliko o 'prijateljima' i ljudima koji me poznaju. Došlo mi je jedan dan da ih sve zašamaram, al šta'š. Bolje da se ne mješam, ja ću bit govno - bolje neko drugi nego ja. Ja sam oke sa svakim dok mi ne digne živac, onda malo odbrusim, al na nježan način, jer mi definitivno nije u cilju povrijedit nekog. iako na njima vidim, da to niko ne razmišlja oče koga povrijedit, kak će se druga osoba osjećat ni ništa. Gledam jesam ja jedina osoba na svijetu koja pazi oće koga povrijediti sa svojim riječima, jer znam i sama da mogu jako boljeti. Al šta se može, ja nastojim biti što bolja, al ono, možda niko ne cijeni, al ni ne treba, ja cijenim. Poraslo mi samopoštovanje i vjera u samu sebe, a vidim da su drugi toliko iskompleksirani i ubijeni u pojam (od strane samih sebe) pa nemaju pametnijeg posla nego "kurit vatru".
Ma jebe mi se, nek radi ko šta oće, meni je baš super zadnjih dana, a i to što su svi (oke ne svi čast izuzetcima) toliko čangrizavi, njihov problem. Ja ću s njima biti još cca 2,5 mjeseca, a oni sasobom do smrti.
Vele kad legneš u kreve, skidaš sve maske i tek onda budeš ono što jesi. A ja polazim od sebe, ja legnem u krevet sva sretna jer se ponosim sobom u ogromnim količinama, zadovoljna sam svojim životom i svime u njemu. Pa često legnem smijajući se, osim kad sam preumorna, a čak i zadnjih dana, samo kažem Bogu: "Hvala Ti!!" Jer sam skužila da za razliku od prije dosta manje molim, a On prema meni sve bolji i bolji.
Nego šta još ima, ah da moram se hvaliti, bila u ponedjeljak i srijedu na natjecanjima, međužupanijskima. U ponedjeljak cure i ja u grupi bile treće, stvarno oke rezultat, prvi i drugi su bili samoborci zubo a tamo se održavalo to sve. l profa je prezadovoljna i sve. Stvarno super, sve sam kalulacije i izračune napravila točno i ponosim se sobom.
Onda jučer u srijedu u hrv. kostajnicu na knjigovodstvo. I opet se natječi sa najjačom županijom. Bila sam 15. od 27 (iliti 28 jedan je bio bolestan pa nije ni došao). Dobili smo dosta teške zadatke. A ja imam više od pola bodova, tak da sam i prezadovoljna. A treme bez, bez ikakvog forsiranja, pritiska i straha, sam došla tamo, rekla kak bude bit će, strahovi neće pomoć, tak da čemu?? O.o I super sam napravila. Ja sam i prezadovoljna i preponosna. Baš je i bilo komentiranje kasnije u autu, u prvom razredu sam se pitala oču'l proć, a sad s 5 prolazim idem na natjecanja, i možda mi se smiliju pa mi ukinu maturu. To mi je sad najveća želja, ukidanje mature, al onda ću sama sebe tjerat ko magarca na most da učim za prijemni što prije. Jer stvarno je bitno. Zamisli da upišem ekonomiju, pa ja ću si stvarno umislit da sam genijeeee (-: Ta ekonomija mi je ko da idem u ameriku studirat nuklearnu fiziku. A ak upišem ima da prolazim ko vjetrar kroz igle eek
Da, eto pohvalila sam se sa natjecanjima, sam je sad bed što treba sve nadoknadit prepisat i ta sranja. To mi je baš zajeb kad me nema u školi ko da sam neki event propustila. To sjedenje na satu (i slušanje ofc) toliko pomaže da zapamtim da to nije normalno.
Šta još ima, aha petak 13. valentinovo i tako to.
Za petak 13 je bilo tako da se nadam da će i idući mjesec isto. Baš neki kul dan, sve mi nekak valjalo i još odem na mobms i vidim da sam dobila stipendiju smokin Tak sam hepi zbog te stipendije, iako naravno smatram da sam ja među prvima koji su je zaslužili. Sad čekam da dođu pare da trošim, trošim i trošim. Mislim da ću se stvarno 'počastiti' s nekim glupostima. Več imam izračun kalkulacije jbt na šta ću sve potrošit, ko one marketinške aktivnosti (mislim da sanjam zadatke sa natjecanja).
Onda za valentinovo, ajd i ja sam to doživila da sam se ja bar mrvicu veselila tom danu. Ono, uvijek dosad mi nije to bio neki dan. A i smatram da treba svaki dan voljeti i ono 'slaviti ljubav' a ne sam jedan dan u godini, pa nije to ročkas :P
I pošto sam sretna i u ljubavi nekako sam čekala taj dan i znala da neće biti loš. Tak je i bilo, baš pao na subotu, bila s dragim u gradu. Oke on je kasnije ošo doma, al ono, ja sam ostala ko i uvijek čagat u disku do fajrunta. Meni je bilo baš supač-dupač.
Baš sam se zarazila totalno s tom tehnjavom. Čak ju sve češće slušam doma. Jučer sam navečer skužila da cijeli dan nisam ni jedan dio pjesme čula-što se tiče narodnjaka. Ajd da sam i takav dan preživjela. (:
E još samo jedna stvar, jučer je počela korizma, ove godine se odičem alkohola. Eto malo veća žrtva neg inače kad sam se odicala nečeg što nikad nisam ni konzumirala. Eto treba mi držat fige da do Uskrsa bude sve trijezno party
Pa eto ispisala sam cijelu autobiografijju. Valjda ću ubuduće češće nači vremena da pišem, pa da po manje pišem. A ne ovako cijelu knjigu o 2 tjedna života da ispišem. dooh

Jedna super pjesma (nije narodnjak O.o)


The Way I Are lyrics - timberland i ekipa

I ain't got no money
I ain't got no car to take you on a date
I can't even buy you flowers
But together we can be the perfect soul mates
Talk to me girl

Baby, it's alright, now you ain't gotta floss for me
If we go there, you can still touch my love, it's free
We can work without the perks, just you and me
Thug it out 'til we get it right

Baby if you strip, you could get a tip
'Cause I like you just the way you are
I'm about to strip and I want it quick
Can you handle me the way I are?
I don't need the cheese or the car keys
Boy I like you just the way you are
And let me see ya strip, you could get a tip
'Cause I like

I ain't got no Visa
I ain't got no Red American Express
We can't go nowhere exotic
It don't matter 'cause I'm the one that loves you best
Talk to me girl

Baby, it's alright, now you ain't gotta floss for me
If we go there, you can still touch my love, it's free
We can work without the perks, just you and me
Thug it out 'til we get it right

Baby if you strip, you could get a tip
'Cause I like you just the way you are
I'm about to strip and I want it quick
Can you handle me the way I are?
I don't need the cheese or the car keys
Boy I like you just the way you are
And let me see ya strip, you could get a tip
'Cause I like you just the way you are

Baby girl
I don't got a huge ol' house
I rent a room in a house
Listen baby girl
I ain't got a motorboat but I can float ya boat
So listen baby girl
Once you get a dose of D.O.E.
You gon' want some mo'
So listen baby girl
When I make it I want you back
Want you back, yeah


zwani.com myspace graphic comments



Post je objavljen 26.02.2009. u 14:49 sati.