Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

o svemu pomalo:

Akcija Tottenham, transfer i Hajduk...

Image and video hosting by TinyPic

Srna je najavio kako će unatoč pozitivnom rezultatu iz prve utakmice sutra zaigrati i početi utakmicu sa 0:0, igrati će na pobjedu i nada se da će se igrati disciplinirano jer se koncentracija ne smije izgubiti. Tottenhamova je igra analizirana i Darijo vjeruje u pobjedu.

Image and video hosting by TinyPic

Ponovno su počela kružiti vijesti o navodnom transferu, ovoga puta riječ je o Bayernu. Taj je klub Olićeva nova adresa na ljeto. Preporuke su tu.. Darijo to nije potvrdio,ali interese engleskih klubova jest. No, dogovor još nije postignut. Kako kaže, ispao bi neozbiljan kad bi govorio o imenima jer je posao tek na početku. Ali je napomenuo da nema neke određene želje za nastavak karijere, Želi otići u što bolji klub i ostvariti napredak u karijeri.

Image and video hosting by TinyPic

Gledao je Hajduka, i drago mu je zbog pobjede, pohvalio je Kalinića, ali nije kritizirao igru svog kolege u reprezentaciji i ''protukandidata'' za kapetansku traku Roberta Kovača-greške se događaju. Naravno, osvrnuo se i na Torcidu: bila je odlična, i nositelj cijele utakmice!


Post je objavljen 26.02.2009. u 13:15 sati.