Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NOVI PROSTOR ZA DVD

KOPRIVNICA
Piše: Dražen Rendić

U ponedjeljak 23. veljače održana je redovna-izvještajna i izborna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Željezničar u prostorima Doma Željezničar.

Na skupštini prisutan bio je predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, Nikola Sočev predsjednik Savjeta Hrvatske vatrogasne mladeži, predstavnici vatrogasnih društva, članovi i drugi.Skupštinu je otvorio i prisutne pozdravio predsjednik Anđelko Gašparić. Izvještaj o dosadašnjem četverogodišnjem radu podnio je tajnik Damir Deuš, a financijsko izvješće blagajnik Željko Behin. Planom rada za ovu godinu ovo malo ali vrijedno društvo koje ima svega 17 članova, a prije ta brojka bila je veća od šezdeset, nabavka je potrebne opreme, a kao imperativ u planu pronalaženje je novih prostorija za rad u krugu Željezničke stanice Koprivnica, te lobiranje novih članova.

Izabrano je novo rukovodstvo, za predsjednika izabran je Željko Behin, dopredsjednik Ilija Bilić, zapovjednik Damir Deuš,dozapovjednik Anđelko Gašparić, tajnik Ivica Komar, blagajnik Drago Čikor i spremištar Mišo Culek. Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Mladen Ščetarić, a čalnovi su: Igor Miklošić i Matija Lovreković.Učešće u radu skupštine uzeli su i gosti Ivan Golubić i Nikola Sočev koji su pozdravili dosadašnji rad društva i zaželjeli i m još bolji rad i više članova. vatrogasac.net


Post je objavljen 26.02.2009. u 08:07 sati.