Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijemuzika

Marketing

nevezano za poliku, kolegij je položen ali ja nastavljam :)

ne znam zašto ni kako, ali neki blogeri ili općenito osobe koje pišu i objavljuju svoje bljutavije na webu, bude u meni potrebu za zlobnim, podbadajućim, negativnim, kritizirajućim komentarima.

i to neovisno o mom skoro-uvijek-hepi raspoloženju. ima u tim postovima nešto bljutavo i ružno šta ne znam definirati, ali kad god pročitam dođe mi: "that pisses me off."

i to nije zato što ja volim kritizirat. ne volim. radije ću reći nekome aj like it, jer pozitiva je učinkovitija od pljuvanja. većinom.

tako kad se nađem u sličnoj situaciji, ja se suzdržavam.

- ma nije bitno... nebitno je, N E B I T N O... -

- gle, ko će to uopće pročitat? par ljudi koji su blogerova garda i vlasnik bloga kojeg živo boli koju god stvar da ima za ono šta ćeš ti njemu reć... jer njega boli. -

- nemoj bacat riječi u prazno, ko piše tako misli tako.. no luck in talking with a fool. -

- boli te briga. nemoj sijat privatnost svugdje (moja općeprisutna paranoja od big brother oka koje nadzire cijeli web i gleda me šta radim)

i šta onda napravim?
tračam yes
danas je to bio kreten koji je objavio imena nekih svojih učenika na svom blogu. moraš bit teži debil da tako ugrožavaš pravo na privatnost ove djece, ali očito da to nije neki big deal, jer su admini blog.hr stavili taj post na naslovnicu... juhu, sve pametnije od pametnijeg.... da ne vjeruješ namcor

da završim za mudrim rječima samog autora posta "pa nećemo valjda dramiti oko četri prekrasna crteža. (...) meni je ovo nešto prekrasno i samo neka se netko usudi progovorit protiv objave ovih crteža, odmah ću podić cijelu blogosferu na ustanak!"

kreni.

...i da... četri se piše četiri.
...i da... nije stvar u crtežima, negu u OTKRIVENIM IMENIMA I PREZIMENIMA učenika.

bože...


Post je objavljen 26.02.2009. u 02:28 sati.