Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mm2118

Marketing

here I am...where I am??? ...

Odakle da počmem?

Da da, od početka normalno!
Vjeruj da je svatko sada na svom profilu na FB i marljivo gleda slike svojih nazovimo ih "prijatelja" ili tipkate i tipkate redove i redove linija sa nekim budalama koji su sa vama budni u ovo doba noći na svom MSN prozoru. Eh, ja sam u Korizmi odlučila okrenuti rat protiv tih nazovimo ih "proroka". 44 dana bez njih...gore nego da se odreknem pušenja. Srećom ne pušim ;)

Naime, ja se luda odrekla i puno raznih, lijepih stvari tako da ovaj post neće biti nabijen humorom kao i inače. Zapravo i nema puno humora u mom životu trenutno, jedino ako su vam loše ocjene smiješne..tada se možete glasno nasmijat. Ili da pustim onaj fake osmijeh koji čujete na serijama. Čujem taj zvuk u glavi.

Tko zna hoće li itko pročitati ovo, sada me prijatelj pita dali ovo još uvijek postoji, mada se smanjiva blogosfera traje vječno, počmimo od toga da mnoge nas vežu i mnoge uspomene za ovaj svijet. Mada ima jako čudno ime BLOG, ali ok...vjerovatno jer je BOG odavno bilo zauzeto =). Ali neka im, volimo ga i dalje.

FB iskreno ne fali mi, mada me zanima imam li koju notifikaciju i dali je itko izbacio album sa narcisiodnim slikama, ili tko je ušao sa kim u novu vezu. Barem sam sigurna da se na mom profilu duže vremena neće to pojavljivati. Budite i vi sigurni u to!

A da o vezama ne pričam, ta se promjena neće dugo pomaknuti u mom životu. Dosta mi je slaloma što se tiče tog područja mog života, ne žalim se, ali neke stvari je teško izbaciti iz života, ali za sve ostalo tu je MasterCard

ili Coolinarka, na njoj imate jako dobrih recepata za slomiti srca. Pod onim linkom DESERTI. Slatko kao da je iz raja izašlo. Šteta sjetimo se korizme!

Aj nemam više inspracije...mislim kao da sam je imala duž ovog posta..ali da budem jedna od jedinih koji pišu ovaj blog..=) =)

veliki pozz onom ko naleti !!

Insy

Post je objavljen 26.02.2009. u 00:34 sati.