Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hsmnews

Marketing

ZANESSA ENGAGED?!?!?!

Čini se da su se sweetheartsi zaručili......

Evo teksta

According to the National Enquirer, teen super-couple Zac Efron and Vanessa Hudgens are engaged! Zac is rumored to have proposed while the two were in Japan, promoting High School Musical 3. The National Enquirer says:

” Zac… proposed to Vanessa during a joint trip to Japan in late January, say sources. The two are planning a long engagement and will tie the knot in 2010.
Zac hasn’t given Vanessa a ring yet, say sources - but he’s hoping the proposal will buy him some time with Vanessa’s super-strict mom, Gina, who didn’t approve of the sweethearts living together before they were married.”

PRIJEVOD:

PRema jednom američkom magazinu tenn par Zac Efron i Vanessa Hudgens su se zaručili

ZAC... je zaprosio Vanessu dok su bili u Japanu a vjenčat će se vjerojatno 2010. Zac Vanessi još nije dao prsten kaže izvor jako bilzak paru ali nada se da će s prošnjom kupiti više vremena s Vanessanim strogom mamom Ginom koja ima nije dopustila da žive zajedno dok se ne vjančaju a zajednički život sve više prakticiraju tako ako je ovo istina JA SAM PRESRETNA!!!!

Ali to je proizašlo od National Enquirera pa ne možda i RUMOR

I nije istina da Zac vara Vanessu sa Danielle Panabaker oni su super frendovi jer je Zac u Summerlandu glumio sa Kay Panabaker i kaže da mu je Danielle jedna od boljih prijateljica a jučer su viđeni u Hugosu na ručku.....SAMO SU PRIJATELJI isto tako Vanessa ne vara Zaca sa Taylorom Lautnerom!!!! JUST FRINEDS!!!!!

Post je objavljen 25.02.2009. u 17:16 sati.