Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Koncert u Ljubljani će ostati nerasprodan?

Za koncert u Ljubljani 20. kolovoza, do sada je rasprodano 19,500 ulaznica, potvrđeno je iz agencije Lupa Promotion. Kako piše časopis Zurnal24, organizatori unatoč brzoj prodaji ulaznica ne očekuju da će koncert biti rasprodan u 62,000 ulaznice. Smatraju da će za ovaj koncert biti rasprodano 45,000 ulaznica. Slijedeći tjedan fanovi će biti informirani o parkiralištima za ovaj koncert na hipodromu, te dodatne informacije o prijevozu, potvrdila je Špela Gombač iz Lupe Promotion.

Na koncertu je zabranjeno nositi profesionalne fotoaparate, ali su dozvoljeni obični fotoaparati, mobiteli itd. Također se ne smiju nositi kišobrani, niti bilo koji oštri predmeti. Ako bi bila najavljena kiša, organizatori savjetuju da fanovi ostave kišobrane te da ponesu kačkete.

Organizatori koncerta još uvijek traže sponzore. Prema časopisu Zurnal24, radi se o dodatnih 500,000 eura. Organizatori taođer nude učešće slovenskim tvrtkama u ovom projektu. Novost za slovensko tržište jeste posebni aparat koji će čitati kodove ulaznica i tako razlikovati krivotvorene od orginalnih. Do sada je praksa bila da su taj posao obavljaji ljudi iz osiguranja.

Objavljena je još jedna mapa koncerta...

Photobucket


Post je objavljen 25.02.2009. u 02:11 sati.