Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

KUPLERAJ u 2.HMNL-sjever

---- Nakon održanog 4.PLENUMA klubova u Krapini (10.02.09.g.) gdje su izabrani novi Povjerenik lige(R.Čižmešija) umjesto Z.Dodiga i novi Disiplinski sudac (Z.Paltrinieri) umjesto Lj.Puljića , na Plenumu protiv smjene Povjerenika i Disiplinca jedino su bila dva kluba (Sokoli i OVB) dok ostala sedam klubova (Puljić,Zapad,Petar,Zgb.92,Krešo,Orkan,Fotex) su bili za smjenu.
---- Prije Plenuma predsjednik Plenuma gos.Branko Bolanča navodno je dobio usmeno/pismene OSTAVKE od Povjerenika Z.Dodiga i Disiplinca Lj.Puljića i nakon toga je razgovaro sa budućim kandidatima za Povjerenika R.Čižmešijom i za Disiplinca Z.Paltrinierijem koji su pristali da budu ako ih večina klubova na Plenumu izabere. Klubovi su ih izabrali i mislilo se je da je to sada sve u redu, ali nije i nakon nekoliko dana dolazi do zaokreta za sto posto.

ROMEO ČIŽMEŠIJA obavještava vodstvo Malog nogometa u HNS-u da ne želi biti POVJERENIK a ZDENKO PALTRINIERI isto obaviještava da ne želi biti DISIPLINAC , razlog zašto ne žele biti nismo doznali. Stvarno neozbiljno s njihove strane pa zašto su rekli da žele biti i izigrali sve klubove koji su ih birali i Branka Bolanču predsjednika Plenuma kojem su obečali.
Ništa čudno to je opet smišljena igra od pojedinca najvišeg vodstva Malog nogometa HNS-a i Romea Čižmešije (čuvao leđa Z.Dodigu), a na Zdenka Paltrinierija se išlo malo drugačije (ili - ili) i on je stavljen na listu Delegata 1.HMNL (navodno umjesto J.Grgone).

SADA DOLAZI DO ONOG NAJVAŽNIJEG I DA BUDE ONAKO KAKO ŽELI POJEDINAC IZ NAJVIŠEG VODSTVA MALOG NOGOMETA HNS-a ZORAN DODIG POVLAČI SVOJU ODLUKU O OSTAVCI I ODLUČUJE SE (u najvišem vodstvu Malog Nogometa u HNS- u) DA BUDE I DALJE POVJERENIK LIGE , A ZA DISIPLINCA SE POSTAVLJA SADAŠNJI DISIPLINSKI SUDAC 1.HMNL ZLATKO NAKIĆ (iz Šibenika) . Biti će Disiplinac i u 1.HMNL i u 2.HMNL-sjever.
LJUBOMIRA PULJIĆA NISU HTJELI DA BUDE I DALJE DISIPLINSKI JER JE ON BIO SAMO ZATO IZABRAN DA KAZNI MIMO PROPISA NAŠEG PREDSJEDNIKA KLUBA (na 2 godine) I SADA IM NIJE VIŠE POTREBAN I ODBACILI SU GA KO SMEĆE A ŠTA SE DRUGO I RADI SA SMEĆEM NEGO SE GA BACA JAKO DALEKO OD SEBE RADI SMRADA.


Post je objavljen 18.02.2009. u 12:00 sati.