Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kenguur

Marketing

Razocaran Chatom Dnevnik.hr sa LET3



Bio sam ucesnik chata sa skandaloznom Rijeckom grupom LET 3 koja mi je inace simpaticna svojim jedinstvenim i posebnim stilom ma koliko se to nekima cinilo uzasno.
Moram priznati da sam ostao razocaran organizacijom chata od strane Dnevnik.hr koji izgleda amaterski i bez dinamike.
Kako sam vec dugo godina na netu ucestvovao sam na jako puno chat komunikacija sa VIP posebno na Iskon chatu a od svih sa kojima sam komunicirao na ovaj nacin izdvojio bih Massima Savica koji me je zaista odusevio svojom spontanoscu i jednostavnoscu.
Odgovarao je na skoro sva pitanja bez ustezanja i odusevio sve prisutne na chatu.
Kao sto sam pomenuo, chat sa LET 3 na zalost prosao je bez vidljivih odgovora ili sa cenzurom zato sto su sva pitanja postavljana prvo moderatoru koji je zatim sortirao pitanja i nudio gostima.
Mislim da bi daleko vece interesovanje bilo kada bi chat organizirali na drugaciji nacin sa sto vise ponudjenih odgovora.
Kako sam razocaran sa ovim u buduce necu vise ici na chat ma tko bio gost.






Dnevnik.hr

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja, udarni dvojac grupe ispaljivača čepova iz stražnjice, dolaze na Showbizzov Video Chat.

Tko je basist, a tko pjevač, tko alfa, a tko omega, tko je yin, a tko yang Leta 3, priupitajte ih sami. Punih sat vremena Mrle i Prlja odgovarat će na vaša pitanja kao što su to prošlih utoraka činili Goran Bare, Vatra i mnogi drugi. Koliko god puta spomenuli naziv svog prvog DVD-a, obećavamo da ih mi nećemo izbaciti iz studija.

Let 3 trenutačno šokiraju i oduševljavaju svojim DVD izdanjem 'Živa pička', koji donosi snimku s koncerata iz nekoliko hrvatskih gradova gdje je održana promocija album 'Bombardiranje Srbije i Čačka'.

S obzirom na njihovu reputaciju, očekujemo jednosatni spektakl u Showbizzovom studiju. Dakle, ne preporučujemo vam da propustite gostovanje Leta 3 na našem Video Chatu - u utorak, 24. veljače, u 12.30 sati.



Post je objavljen 24.02.2009. u 13:34 sati.