Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/knjigoljupka

Marketing

Obitelj

Ovu knjigu je napisao Tony Parsons,inače autor prekrasnog romana Muškarac i dječak.Moram priznati da uvijek više očekujem od pisca koji me jednom ugodno iznenadio.Ne mogu reći da je ovo loša knjiga,ali puno je lošija od one prve.
Radi se o tri sestre koje napušta majka i ostavlja ih s ocem.One su tada bile još jako male,a brigu o svemu preuzela je Cat,najstarija sestra.
U romanu pratimo njihove sudbine ,veze,brakove i nastojanja da imaju djecu.
Zaključak je da nema idealnih brakova ni veza,sve je prolazno,a ono što ostaje su djeca.
A moja obitelj?
Najstariji sin je konačno položio dva ispita,ali to je vjerojatno sve što se tiče ovog zimskog roka.U ponedjeljak već počinje drugi semestar u koji mora krenuti potpuno drugačije nego u prvi.Sad je i on toga valjda svjestan.
Mlađi je standardno dobar u srednjoj i kao da ga ništa drugo ne zanima.Uopće nikud ne izlazi i nema nimalo volje za tim.
Mala je bila ovaj vikend u maškarama.Njen razred se maskirao u svatove,a ona je bila kuharica.Bili su baš zgodni,a i cijeli maskenbal je prošao odlično.
Za vikend po prvi put bila snajka.Lijepa cura,prekrasno izgleda,izgleda potpuno normalno,lijepo smo se napričali.Nadam se da smo i mi ostavili dobar dojam na nju kao što je ona na nas.Svi smo imali tremu,ali preživjeli smo i to.Drugi put bit će lakše.

Post je objavljen 24.02.2009. u 13:30 sati.