Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Pobijedio Šolu i dio novaca donirao našoj Anji

Prije svega ugodno smo iznenađeni brojem komentara u prošlom postu, što znači da smo itekako pogodili sa temom. Što se tiče prethodnog posta ne bi se složili samo sa jednom činjenicom a to je da je netko napisao da mi jedino uvažavamo komentare ako su upućene kao podrška nama. No baš suprotno, drago nam je čuti različito razmišljanje naravno ako se pritom ne vrijeđa i omalovažava autor posta ili čitatelj koji je ostavio komentar.
Svi ostali komentari koji se tiču posta i izražavaju svoje mišljenje apsolutno su dobro došli i zato je dobro došla opcija komentiranja postova kako bi svatko iznio svoje viđenje napisane teme. Naravno da se ponekad ode malo dublje u analizu i u raspravu no i to je svakako dobro jer u krajnjem slučaju čovjek iz svakog komentara može izvući bitnu činjenicu što se s komentarom htjelo reći.
Ponavljamo, uvažavamo svaki Vaš komentar pa bio on različit od našeg razmišljanja koji se tiče isključivo napisane teme, odobravamo i rasprave, debate i analize no da se pritom vodi računa da se ne vrijeđa, omalovažava i potiče na mržnju autor posta ili bilo koji pojedinac.

Protekli tjedan je bio itekako uzbudljiv. Bio je tu jedan uspjeli yes blogerski susret sa blogericama enikom i malom crnom knjižicom i jedan neuspjeli no sa blogericom kinky.
Žao nam je što se opet nismo uspjeli susresti sa kinky no nadamo yes se da će još biti prilike.
Anja je krenula u vrtić gdje je proslavila svoj rođendan. Također krenula je sa intenzivnijim vježbama i taman kad smo pomislili da se je sve vratilo u normalu, Anja je u nedjelju dobila temperaturu. Trenutno je u laganoj virozi, temperatura raste i pada i ponovo smo odgodili odlaske u vrtić te fizikalne vježbe. U stalnom smo kontaktu sa liječnicima na Srebrnjaku i nadamo se da će se Anja ovaj put othrvati virozi i da se neće nešto jače zakomplicirati pa da mora ponovo biti hospitalizirana u bolnicu. Također Anji su se ponovo pojačali epileptični napadi. Ima ih puno više i dosta su izraženi. Trenutno ne možemo ništa učiniti po tom pitanju jer je Anja na promjeni terapije pa trebamo pričekati jedan određeni period da vidimo da li terapija djeluje ili ćemo ponovo morati ići na kombinaciju druge terapije. Nažalost sve je to posljedica zadnje hospitalizacije koja je ipak ostavila dosta traga na Anjinom zdravstvenom stanju.Da nevolja ne dolazi sama već u paketu ponovo smo se uvjerili. Naime i mi smo lagano u nekoj maloj virozi i možemo se jedino nadati da nas neće sve troje jače pogoditi.

Prošlu srijedu na RTL televiziji gledali smo prilog o maloj Tini i njezinim roditeljima i kao velika većina zgražali smo se nad činjenicom da su roditelji sakupljeni iznos za svoju bolesnu djevojčicu iskoristili za svoje osobne potrebe. Iako je prilog bio dobro napravljen, istu večer smo nazvali uredništvo RTL televizije i rekli smo im da će taj prilog biti dosta kontra produktivan i da bi bilo dobro da su uz taj loš primjer naveli jedan dobar primjer.
Naime, nažalost uvijek jedan loš primjer poništi jako puno dobrih.
Uredništvo RTL televizije predložilo je da napravi jedan prilog sa nama, gdje bi mi javno govorili te javno potkrijepili gdje i kuda odlazi sakupljeni novac za Anju. Ponuđeni prijedlog smo prihvatili te je prilog emitiran u nedjelju u glavnim vijestima u 18 i 30h.
Kompletan video prilog možete vidjeti ako kliknete OVDJE.
Tokom snimanja priloga javljeno nam je da je gospodin Damir Car pobjednik prve emisije „Pobijedi Šolu“ odlučio da dio iznosa (16.000,00 kuna) upravo donira našoj Anji.
Ovim putem naša obitelj se još jednom od srca zahvaljuje gospodinu Damiru na novčanoj donaciji. Susret gospodina Damira i nas zakazan je za ovaj tjedan, a o samom susretu ćemo Vas obavijestiti na našem blogu.

Toliko za danas. Do novog javljanja veliki pozdrav mah šalje Vam mala ali vesela ekipa male Anje!





Post je objavljen 23.02.2009. u 17:46 sati.