Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

VATROGASCI I TRGOVCI

GAREŠNICA

Garešnički vatrogasci sada mogu samostalno nabavljati i prodavati vatrogasnu opremu. Sve je veći interes za kupnju vatrogasnih aparata u Vatrogasnom servisu garešničke JVP, tako da se postrojba odlučila na doregistraciju djelatnosti.


Pored uobičajenih poslova, garešnički vatrogasci sada mogu nabavljati i prodavati vatrogasnu opremu. Tom je stavkom garešničko Gradsko poglavarstvo proširilo Odluku o osnivanju Javne vatrogasne postrojbe, na njihov zahtjev. Proširenjem djelatnosti stječu su uvjeti za većom zaradom, a postoji i potreba nabave i prodaje opreme, poput vatrogasnih aparata i cijevi, pojasnio je zapovjednik Marijo Paluh.

Dio tih poslova garešnički su vatrogasci i do sada obavljali, ali kao posrednici, dok će doregistracijom to moći i samostalno. Podsjetimo, u Garešnici već dvije godine djeluje Servis vatrogasnih aparata, u prostoru postrojbe, a dva djelatnika stručno su osposobljeni za rad kao ovlašteni serviseri. Vatrogasni servis otvoren je svakim radnim danom od 7 do 15 sati, a u slučaju potrebe usluge pruža 24 sata dnevno. Krugoval


Post je objavljen 23.02.2009. u 14:09 sati.