Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

Apel HOO-a - "Pomozite Sandri Paović"

Hrvatski olimpijski odbor i Zračna luka Zagreb potpisali su ugovor o nastavku suradnje, suradnja je produžena na iduće četiri godine.

Photobucket

Hrvatski olimpijski odbor i Zračna luka Zagreb u petak potpisali su ugovor o suradnji kojim je suradnja produžena i na iduće četiri godine. Ugovor su potpisali glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora Josip Čop i direktor Zračne luke Zagreb Boško Matković.

Photobucket

HOO preko svog predsjednika Zlatka Mateše apelirao je na novinare, da solidariziraju javnost kako bi se pomoglo Sandri Paović, teško ozlijeđenoj u prometnoj nesreći koja se dogodila u Francuskoj. Na putu hrvatske stolnoteniske reprezentativke i olimpijke sa zadnjih Olimpijskih igara u Pekingu, prema Zračnoj luci. Na zamolbu HOO-a, koji je zajedno sa Hrvatskim stolnoteniskim savezom osnovao fond kojem je cilj skupiti sredstva kako bi oporavak teško ozlijeđene naše reprezentativke bio što bolji objavljujemo broj telefona na koji možete nazvati, te žiro račune na koji građani mogu uplatiti sredstva, svatko prema svojim mogućnostima:


telefon:


060 888 401; cijena poziva iz fiksne mreže iznosi 3,66 Kn


U tu je svrhu otvoren žiro-račun u Privrednoj banci:


Nositelj računa: Hrvatski stolnoteniski savez -HUMANITA
Broj računa je: 2340009-1510372912


Za uplate iz inozemstva, obavezno navesti sljedeće:


HR14 2340 0091 5103 7291 2
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D.
10000 Zagreb, Račkoga 6, Croatia
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Photobucket

Zračna luka Zagreb time je partner Hrvatske olimpijske obitelji već deset godina(dosadašnjih šest i četiri koje slijede). Potpisanim ugovorom predviđa se financiska potpora, korištenje VIP salona i cateringa Zračne luke Zagreb bez naknade.

Photobucket

- Zračna luka Zagreb je mjesto dočeka hrvatskih trijumfa, a već u utorak ćemo dočekati medalju u bialtonu. Osim u dočecima Zračna luka Zagreb pouzdan je partner u svakom poslu. Ovom prilikom želim Matkoviću da slijedeći potpis bude u novom terminalu - rekao je Zlatko Mateša, predsjednik HOO-a.

Photobucket

Boško Matković izrazio je divljenje hrvatskim sportašima naglasivši da je ''sport najviše stvorio za Hrvatsku''. Također ističe kako Zagreb ima hendikep jer je zaboravljen u turizmu, te kako je zračna luka zapravo predstavnica Hrvatske. Iz tog razloga traži se riješenje za proširenje Zračne luke Zagreb, a upravo je to i jedina moguća opcija jer bi pronalazak novog mjesta bio problem.

Photobucket

- Zahvaljujem direktoru Zračne luke Zagreb i drago mi je što znam da postoje novci za potporu hrvatskom sportu, a nadam se da se dobra navika neće izgubiti - naglasio je Josip Čop.

Photobucket

Photobucket

Vrijednost samog ugovora varira ovisno o broju letova i dočeka, a kad je VIP salon u pitanju, koji je ujedno i jedno od najvažnijih mjesta kod povratka sportaša, još uvijek nema konkretnog projekta pa se ne zna što će se promijeniti i kako bi trebao izgledati nakon promjena koje se spremaju.

Photobucket

Na kraju ovog svečanog potpisivanja ugovora, priređen je mali domjenak za novinare, tom prigodom, neslužbeno Zlatko Mateša je rekao: "do sada se i nisam baš vezao u automobilu kako bih prema propisima trebao, no otkada se to dogodilo sa Sandrom, uvijek se vežem, čim sjednem u automobil".


Post je objavljen 22.02.2009. u 23:42 sati.