Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

povratak Hajduka na toliko sanjano 1. mjesto Hnl:

..Šuti, samo šuti, šuti moj dječače plavi.. I nek tvoja kosa plava na jastuku uspomena spava...!!

Image and video hosting by TinyPic

Ostavila me bez daha prekrasna koreografija Torcide na početku derbija, ali i zabijelio se Poljud! No, ovaj put snježni pokrivač zamijenile su konfete! Atraktivna i sjajna ideja koja je ipak ispala fijakso zbog 'gluhog telefona' koreografa i travnjaka krcatog papirima s kojima se nije imalo i znalo ni kamo ni kako. Malo bura, malo ''metla'' - i problem je riješen...!!

Pričajući o iščekivanjima i atmosferi, izbornik Bilić derbi je usporedio s onim Milana i Intera iz Serie A ,a talijanska se liga ne bi mogla posramiti jedino one Ibričićeve 'bombe' s kojom su razbijeni bilo kakvi Dinamovo snovi o pozitivnom rezultatu usred krcate Poljudske ljepotice.

Sve ostalo (sukob BBB s policijom, tenzije, mrtva igra..) vrijedno je jedino zaborava.. Ruku na srce,prikazanom igrom, Modri nisu ni zaslužili više od časnog poraza. Totalno ne motivirani, bez imalo ideje i žara u igri,pali su bez ijednog ispaljenog metka prema Hajdukovom golu.

Kalinić-Penalić je lijepo načeo na kraju prvog dijela, 'Ibra' je stavio 'točku na i' vrhunskom Hajdukovom trijumfu!

Image and video hosting by TinyPic

Tako je sjajno baciti pogled na ljestvicu! Konačno je dosanjano to prvo mjesto, veliki povratak na put prema vrhu i europskim ambicijama. jest da je kraj još daleko ali nitko može parirati ovakvom razigranom Hajduku koji na krilima prepunog Poljuda gazi SVE pred sobom..ŠAMIOPNI!!


Post je objavljen 22.02.2009. u 23:21 sati.