Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

OSNOVAN SAMOSTALNI DVD KUKULJANOVO - PONIKVE

KUKULJANOVO

Kukuljanovo je jučerašnjom osnivačkom skupštinom dobilo vlastito Dobrovoljno vatrogasno društvo za čijeg je predsjednika izabran Jure Malnar, a za zapovjednika Nikola Šušnjar. Vatrogasno društvo nastalo je iz potrebe stvorene velikom ekspanzijom poslovnih objekata u Industrijskoj zoni Kukuljanovo.

Osim velikih trgovačkih centara kao što su Pevec, Lesnina, Građa-Solin i dr. Na području Kukuljanova nalazi se još oko 320.000 četvornih metara poslovnih prostora te oko 660.000 četvornih metara proizvodno-industrijskoga prostora.Osim Toplane, RobnogTerminala, tuda prolazi i trasa plinovoda, benzinska postaja Adria-Oil, Školjić.Tu je i nešto manje od 20.000 četvornih metara stambenoga prostora te oko 2.500 hektara poljoprivrednih i šumskih površina.

Djelovanje dobrovoljnog vatrogasnog društva Kukuljanovo –Ponikve prvenstveno je zamišljeno kao brza,mala i vrlo mobilna jedinica, osobito kada je u pitanju Industrijska zona. Za sada broje 17 članova,ali veliko interesovanje pokazali su i sami mještani pa se očekuje da društvo vrlo brzo ima velik broj članova koje će trebati osposobiti i educirati za rad vatrogasaca. Novi List


Post je objavljen 22.02.2009. u 16:00 sati.