Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ririisthebest

Marketing

HoLa!!!

Rihanna se opravlja i porucuje nam svima da ce biti snazna ... Evo jednog clanka :


'Na izričit zahtjev policijskih vlasti, neću komentirati ništa o incidentu koji uključuje Chrisa Browna i mene', stoji u uvodu teksta koji je Rihannin menadžment proslijedio novinarima.

'Uvjeravam svoje obožavatelje da ću i dalje biti snažna, da se dobro oporavljam te da osjećam duboku zahvalnost prema svima onima koji su mi pružili potporu u ovih teškim danima', druga je i posljednja rečenica Rihanninog obraćanja javnosti.

U međuvremenu, fotografija njezinog pretučenog lica obišla je svijet. 'Ne shvaćam kako policijski dužnosnici mogu biti tako traljavi', prenosi NY Daily News izjavu Ronalda Fentyja, Rihanninog oca, koji bijesni zbog 'curenja' podataka iz povjerljivog policijskog dosjea.

Rihanna danima se skrivala kod obitelji na Barbadosu, no proteklog je tjedna viđena u Los Angelesu. Zanimljivo je da i nakon objavljivanja fotografije pretučene Rihanne, policija još nije službeno potvrdila da je Chris Brown napao Rihannu.
izvor: Dnevnik.hr


Nadam se da ce se Rihanna brzo oporaviti i nastaviti nas razveseljavati i iznenadivati svojim odlicnim pjesmama..... Rihanna drzi, svi smo uz tebe!sretan

Evo slika malo za kraj xD... : Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 22.02.2009. u 12:54 sati.