Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida-neum

Marketing

Bilić: Neka pobijedi - Hajduk!

Image and video hosting by TinyPic

Nemam se čega sramiti, ja sam Splićanin i hajdukovac. Bude li teren zaleđen, predlažem da se derbi odgodi. Ipak je posrijedi utakmica nad utakmicama koja zaslužuje solidne uvjete!'

Uoči velikog derbija, plejadi bivših legendi Hajduka i Dinama navijačkim se ocjenama priključio i Slaven Bilić. Izbornik Hrvatske je pošteno poručio da će navijati za svoje.

"Ja sam za Hajduk zbog toga što sam Splićanin i hajdukovac. Zar bih to morao skrivati, nijekati zato što obnašam dužnost na državnoj razini? Nemam se čega sramiti. Normalno je da ja i Asanović navijamo za Hajduk, a da istom količinom emocija Prosinečki i Jurčević podržavaju Dinamo! Sve drugo bila bi neiskrenost i gluma, nepotrebnost", konstatirao je Nane poznato stanje stvari.

"Favorit je Hajduk jer igra kod kuće. U hrvatskim relacijama to nipošto nije zanemarivo, štoviše, riječ je o vrlo značajnom plusu", rekao je izbornik i objasnio koje su, po njemu, prednosti domaćina.

"Njihova je momčad uigrana, s čvrstim konturama, zato je jesenska završnica odrađena onako blistavo. To je plod Vučevićeva rada i selekcije, koju je dovršio Miše. Svi momci su ostali na okupu, u međuvremenu su se pridružili Vejić, Šerić, Tomasov, Brkljača. Mislim da je Hajduk jak i formiran, uglazbljen. Dinamo se pak stvarao tijekom ove stanke, nezadovoljan izgledom u prvom dijelu prvenstva koje je, međutim, završio s bodom fore!".

Izbornik misli da u nedjelju u 20.15 sve mora biti podređeno nogometnoj igri.

"Treba pričekati nedjelju pa vidjeti može li se igrati ili ne može. Bude li travnjak zaleđen, predlažem da se derbi odgodi. Čast drugima, no ipak je posrijedi utakmica nad utakmicama koja zaslužuje solidne uvjete!", zaključio je Bilić u razgovoru za Sportske.

Post je objavljen 21.02.2009. u 21:03 sati.