Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

Ženske nebuloze

Koje god novine da uzmem, ne računajući one orijentirane samo na politiku i ekonomiju, napadaju me nebulozni članci tipa: kako naći dečka, kako zadržati dečka, šta trabeate napraviti / znati o njemu i slična sranja, ali doslovno.
Kao da upoznajemo život na Marsu ili iz dubina svemira! Trebaju nam silne upute za ovo i ono! Smijite se ljupko, ali ne i preglasno, nosite ovake gaće,ali ne i ovake korzete, jedite osrednje, ali ni premalo da ne ispadnete ovakvi, a ni premalo da ne ispadnete onakvi, za boga miloga!!!
Na prvom spoju ako napravi ovo onda misli ono i tako do u detalje. Pa po pitanju sexa, ako se sexate na prvom spoju onda će on o vam misliti...šta već, ali ni ne treba čekati previše da vas ne ostavi. A trebate i pozorno proučiti što ćete obući, kako se našminkati, koliko nakita staviti i koju poruku želite odaslati.
E onda ako ste sami i želite upoznati nekoga trebate piti ta i ta pića koja o vama odašilju opet tu neku poruku njemu, moš´ mislit kako je on upućen u sve te debilane pa sjedi i ispod stola gleda u priručnik: gle to pije, tako se obukla i s tim naušnicama to znači da je... recimo radoznala!nut
Obilježavajte svoj teritorij tako, ovako se postavite prema bivšoj curi, a ovako prema mami.
Za rođendane trebate kupiti ovo i ovo, ali opet ovisno što time želite poručiti...molim vas burninmad, dođe mi da lupam glavom od tastaturu! headbang Jer eto ako nas slučajno potjera da prdnemo eek, a što se naravno ne priliči jer žene to ne rade pred muškarcima, nećemo znati kako da to napravimo pred njim, a da ga ne "otjeramo" jer nismo nigdje pročitale kako se to radi...

I tko piše sve te gluposti i odakle im te ideje, jer definitivno nisu svi (čitaj niti jedano) doktorirali psihologiju pa da imaju osnove? Samo se nabacuju idotizmima bez osnova. Kada poročitam članak koji je napisao recimo Aleksandar Štulfoher, profesor sociologije onda znam da to nešto vrijedi. A ovo je "puvanje k....".
I koja je ideja vodilja? Draga, udri svim silama i sposobnostima da nađeš tipa, pa da ga zadržiš i da ga dovedeš pod svoje, ali ko´ fol sve na finjaka da on ne skuži šta radiš...kao oni su glupi? lud
Jer ako ga ne "uloviš" onda ćeš ostati sama i vrijednost ti nije nešto ako nisi uparena??!!! bang
Žene to gutaju ko lude, postoje cijeli časpopisi, internetske stranice, knjige i ne znam šta sve ne koje nas upućuju do u detalje šta sve trebamo ili bolje rečno moramo napraviti jer ćemo ostati same!!! Ju, osuda gora od 20 godina samice bez svjetla dana.
Kao prvo nemam vremena za sve te gluposti, imam pametnijeg posla pa makar to uključivalo gledanje u zid, drugo imam svoju glavu pa valjda znam kako se trebam ponašati, treće čemu glumatanje, pretvaranje i sve to što se predlaže?? Nije ni čudo što muškarci kažu da s iznenade šta dobiju nakon što se ožene- druga osoba! Sad malo karikiram, ali nažalost ima i u tome istine.
A mislim da žene (jer su većinom autori tih članaka) pišu to za žene, jer muškarce niti je tko šta pitao niti su oni upoznatima s pravilima Biblije ponašanja u muško - ženskim odnosima. Uglavnom oni koji su kao glavna svrha svega toga nemaju pojma po kojim bi oni to pravilima trebali ocjenjivati i razmišljati što što znači...nije li to krajnje blesavo.
Ako će tip nazvati onda hoće jer mu se sviđate,a ne jer ste trepnule u minuti potrebiti broj puta. I obrnuto, neće jer mu se jednostavno ne sviđate i da se postavite na glavu to se neće promijeniti. Ne treba kupiti cijelu novu garderobu , trčati na dijetu i promijeniti cjelokupni izgled i gutati te nebuloze od članaka jer to što se nekome ne sviđate ne govori ništa o vama, već o njemu - ima drugačiji ukus, a o njima se ne raspravlja. Uostalom, ne znam niti jednog muškarca koji bi provodio toliko vremena radeći sve te stvari i toliko razmišljajući zašto ovo ili ono. Ako ne vjerujete meni pitajte nekog od muških prijatelja. Odgovor je jasan i nisu muškarci komplicirani već su žene odlučile to od njih napraviti detaljnim analiziranjem svake sitnice i još tome pridavati milijun mogućih značenja. a kad njega pitate šta je stvarno mislio reći će vam : ništa jer to je stvarno i istina...oni za razliku od nas imaju pametnija posla od razbijanja glave glupostima...nevjerojatno ,ali istinito...i nisam otkrila tajnu svemira.


Post je objavljen 21.02.2009. u 18:09 sati.