Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/umisljenacrnka

Marketing

44.~ Vincent i Izzy napustili grupu :@~

Da,da...Svi koji bar nesto znate o grupi US5, sigurno ste culi da su Izzy i Vincent odlucili napustiti grupu...Na raznim blogovima mozete vidjeti, procitati ta objasnjenja...ali eto nezz sta bih rekla...Izzy je od samog pocetka tu...on je bio medu prvim clanovima, a Vincent je dosao kao zamjena Mikelu...Stvarno tuzno...

~Nadao sam se kako ovaj dan nikad neće doći.Tužnog srca i s puno tuge vam moram reći da i ja napuštam US 5.Želio sam da svi vi to prvo čujete od mene.Volim vas i sve ćete detalje uskoro čuti.
Iskreno vaš,
Izzy,
Naš iskreno,
ovaj život

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Bok svima, ovo je Vincent iz Us5.
Ovo je za sve fanove širom svijeta, u Njemačkoj, Japanu, Austriji, Italiji, Francuskoj, Španjolskoj, Švedskoj, Makedoniji, Poljskoj, Engleskoj, Rusiji i Americi.
Danas sam jako tužan što moram reći da više nisam član Us5. Članak u časopisu Bravo nije istina i citat od Richiea također nije istina.Band ne snima u Americi!Nismo svi u New Yorku,i moja mama je sad sa mnom doma u Los Angelesu.Sve o priči je laž!Obećajem da ću vam reći više uskoro.Molim vas da razumijete da je ovo sve što trenutno mogu reći.
Volim vas sve,Vincent Tomas

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic




Post je objavljen 21.02.2009. u 15:58 sati.