Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nepoznatizagreb

Marketing

Mali mrak u Zagrebu!

Zagreb je dugo vremena bio grad sa samo jednim jedinim pravim hostelom, onim poznatim u Petrinjskoj i u svim svjetski poznatim vodičima za "ruksak-turiste" (recimo "lonely planet" ) opisivan kao mjesto gdje je najveći problem pronaći jeftino mjesto za spavanje.

Na sreću, sada više nije tako, tokom zadnjih godina izniklo je nekoliko manjih hostela u gradu. Znam da su im cijene pristupačne, no obzirom da ih nikad ne koristim niti ja niti moji prijatelji i poznanici nikad nisam imao priliku vidjeti kako oni izgledaju ... sve do pred koji tjedan!

Naime, zapeo mi je za oko neobičan letak u turističko-infotmativnom centru na Jelačić-placu: "Mali mrak, novi hostel u Zagrebu!".

Ono što sam vidio na letku me je zaintrigiralo i nisam vjerovao da takvo što zaista postoji u Zagrebu - sigurno je u pitanju neka montaža ili manipuliranje jednim detaljem dok je ostatak bezvezan! I odlučio sam sve to provjeriti na lice mjesta, otišao sam u Dubičku 8, u Kustošiju, gdje je u obiteljskoj kući smješten taj hostel otvoren početkom 2008. godine!


Preuzeto sa http://www.hostel-zagreb.com

I, ono što sam tamo vidio me je oduševilo! Cijeli hostel zaista izgleda tako kao na slikama, sobe su veselih boja, čiste, ugodno opremljene, zajednički prostori su baš fora, sa ogromnim muralima, ekipa zaposlenih vrlo simpatična, pomalo alternativnog usmjerenja (kako to već i treba biti u hostelu .. a ne da ga vode bakice ili činovnici!).

Da ne pričam tu puno, pogledajte web stranicu hostela "Mali mrak", a za vas sam ovdje izvadio nekoliko fotki radi prvog dojma (sve su fotke preuzete sa njihove web stranice)!









Post je objavljen 21.02.2009. u 07:24 sati.