Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkzro

Marketing

Oćemo reda u ovoj zemlji!

Dolazi nam jedan veliki potop. Ali ova kriza može nam bit i dobrodošla. Triba konačno raščistit stvari u ovoj državi. Koliko love imamo i na šta možemo trošit. I ono malo jada šta imamo to triba trošit racionalno. Više je dosta nereda. Otišli smo u crveno. Ispod crte.

Došla kriza al dolaze i izbori. Nesmi se ništa dirat dok ne prođu. Istina ne smi izać vanka. Istina da smo ne u banani nego da je banana u nama. Duboko.

Umisto da smo sili, dogovorili se šta ćemo mi sve guramo sa strane. Sakrivamo istinu sami od sebe. Praktički niko nema hrabrosti reć šta će u ovoj zemlji bit za 3 miseca a kamoli za 5 godina.

Vlast kupuje vrime. Umisto da se danas sami stisnemo manje sutra će nas neko drugi stisnit više. Kad (a ne ako, uz ovakvu politiku) dođe MMF, stisnit će nas do bola, a banana će nam izać na usta.

Zato ovi izbori nisu samo lokalni, ovo je vrime kad konačno triba reć: Oćemo reda u ovoj zemlji! Oćemo državu koja će bit država, koja će bit odgovorna.

Triba poslat poruku vlasti: Dosta nereda, dosta rasula! Triba poslat poruku oporbi: Dosta slatkih fraza, ponudite odlučne ljude koji mogu bolje vodit ovu zemlju.

Vlast će se teško popravit. Ali oporba još ima vrimena. Tribaju nam ljudi ka Ranko Ostojić, u koje čovik može imat povjerenja!


Post je objavljen 20.02.2009. u 22:46 sati.