Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonna u svim izdanjima!

Dnevnik hr: A iako joj u posljednje vrijeme London nije drag, ona svojim bivšim sugrađanima jest, pa priređuju izložbu posvećenu samo njoj. Brojni obožavatelji moći će vidjeti slavnu pjevačicu u svim njezinim izdanjima. Izložba 'Simply Madonna' sadrži čak 300 predmeta koji su obilježili karijeru pop kraljice - kostimi, plakati, koncertni rekviziti i naslovnice magazina.

Ružičasta haljina koju je Madonna nosila u ovom spotu svakako je dragulj u zbirci. Procjenjuje se kako će postići cijenu od 140 tisuća dolara na aukciji po završetku izložbe.

'Ona je ekskluzivna kad je u pitanju kolekcionarstvo, ne možete je staviti u isti koš s Beatelsima ili Jimijem Hendrixom jer se ne bi uklopila. No, ima mnoštvo obožavatelja i veoma je tražena u kolekcionarskom svijetu.', rekao je kustos izložbe Ted Owen. U izložbenom prostoru napravljeni su posebni odjeljci samo za odjeću koju je kraljica popa nosila, a tu je i onaj posvećen njezinoj glumi u filmu 'Evita'. Izložba koja prati cijelu Madonninu karijeru i prikazuje svaku njezinu promjenu trajat će mjesec dana.

Pogledajte video...


Photobucket

Photobucket


Post je objavljen 20.02.2009. u 21:33 sati.