Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p-a-t-o-l-o-g-i-j-a

Marketing

Poimanje ženstvenosti (muška ruka)

Stao sam dovoljno blizu da osjetim miris šampona u njenoj kosi. Prijatelj nije vjerovao da sam izabrao baš taj red zato što je tu bila najmanja gužva. Djelomično me odavala dugonoga ljepota u čizmicama ispred mene.
Zanimljivo je to s tim dugim, ravnim nogama. Kada žena visokim potpeticama dodatno naglasi svoju jebežljivu tjelesnost, istinski mužjak ne oklijeva. On joj prilazi s leđa ne pitajući čija je i, poput mrtvozornika koji uzima mjeru za lijes, upućuje lagan pogled od pete do tjemena. I onda ga prekine cerek retardiranog prijatelja koji čini to isto, ali na puno vulgarniji način. Dok me trza laktom, namiguje u smjeru Amazonke govoreći
- A, tu nije gužva? A?
- Nije, odgovaram.
Potom je gledamo. I slinimo.
U tom trenutku ljepotica izvadi novčanik i…dogodi se nešto strašno.
Iz džepa kaputa iskrsnu golema šaka izgriženih noktiju, kao da je to neki zidar upravo izvadio ruku iz njezina džepa. Zinuo sam.
Zar takva ljepota skriva medvjeđu šapu? Prosvjedujem! Prijatelj me pita koji mi je i daje znak da mu je ona savršena, ali…
Platila je račun i otišla.
- Ovo je nešto strašno. Takva ljepotica, a grize nokte. I ne samo to! Jesi vidio veličinu njezine šake?!
Prijatelj me strogo pogledao i rekao da nisam normalan.
- Kakve veze imaju njene šake?! Jesi vidio kako izgleda? Koji ti je!?
- Oprosti, ali ako nešto mrzim to su izgriženi nokti, a ti prsti, ti golemi prsti…, još uvijek se nisam mogao pribrati.
Prijatelj se nije dao smesti. Rekao je da mu je i to super na toj ženskoj jer ako ima muške šake onda sigurno dobro drka.
- Da dobro, savršeno!, nastavljao je, Kad ti ga ona izflaksa imaš osjećaj kao si ga izdrkao sam sebi jer svaki muškarac najbolje zna kako treba stisnuti svoje spolovilo.
- Znači, nema ništa bez muške ruke?
- Upravo tako, uzvrati prijatelj mirnoćom zena.


Post je objavljen 20.02.2009. u 20:32 sati.