Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kako-dodatno-zaraditi

Marketing

Kako krenuti

Prvo: preporučila bih Vam da si kreirate novi mail račun koji će Vam služiti samo kako biste primali obavijesti s određenih stranica preko kojih ćete zarađivati. U bilo kojoj registraciji navest ćete svoj novi mail i tako ćete moći uspješnije grupirati i odvojiti posao od zadovoljstva. Registrirati se možete ovdje. Kad ispunite registracijski listić, Vaš novi mail spreman je za korištenje.

Drugo: bit će Vam potreban alertpay račun preko kojeg ćete sa stranica, na kojima ćete zarađivati, čekovnim putem dobiti svoju zaradu. Registrirati se možete ovdje. Vrlo važna napomena: unosite točne osobne podatke jer taj servis isplaćuje novac preko čeka na Vaše ime, prezime i adresu. Ako ne želite da Vaš teško zarađeni novac ode nekom drugom u ruke, važno je da obratite pozornost na te podatke. Taj servis je kompletno legalan i siguran: koriste ga milijuni ljudi diljem svijeta i imaju povjerenja u njega, a mi smo ga odabrali iz jednostavnog razloga-omogućuje isplatu na području Hrvatske, BiH te okolnih zemalja. Predložila bih Vam da kao vrstu računa odaberete Personal Starter Account. Vaš mjesečni limit na računu je 400 dolara, a godišnji 2000 dolara. Ako odaberete Personal Pro Account za svaki novac koji primite plaćate 2,6 posto od ukupne sume te 0,25 dolara po transakciji. Međutim, u tom računu nemate limita. Prijeći s jedne vrste računa na drugi (sa Starter Accounta na Pro Account) možete bilo kada. Za početak možete odabrati Starter.
Sada ste spremni za ulazak u "vode internetskog biznisa".

Treće: sada je vrijeme da odaberete programe u koje ćete se ulogirati. Za što veći uspjeh preporučam Vam da nastavite čitati.
Najvažnija stvar koju ću sada spomenuti jest da sam osobno isprobala sve ove programe i da su mi donijeli dobit, a nisam uložila niti lipe sa svog računa. Samo 10 minuta vremena svaki dan. I još ih koristim. Zato pažljivo slijedite upute.
Program koji ću preporučiti za početak je bux.to. U rubrici bux.to pročitajte kako se ulogirati i kako početi zarađivati. I još jedna važna napomena: kada se bilo gdje registrirate, odaberite članstvo BASIC, STANDARD ili FREE za početak. Kada počnete zarađivati veliki novac, prebacite se na premium članstvo.


Post je objavljen 20.02.2009. u 17:37 sati.