Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/07morsky08

Marketing

zašto (ne) volin maškare (301. post)

Photobucket

Prvoiprvo, ne volin ih jer je uvik u vrime maškara je... zima. Zato su se Pažani lipo sitili i pribacili maškare u lito. Ka Brazilci. A to je jako praktično jer se možeš za male pare, ustvari i besplatno maskirat. U nudista.

Drugoidrugo, tete iz vrtića su dobre, one se same site u šta će dicu obuć, lipo platiš i imaš gotovu malu maškaricu. Nit ora nit kopa, a dite ti se šepiri po pozornicama, ti ka neki selebriti ideš ponosno okolo i slikaješ.
Živile tete iz vrtića! Živile dobre tete općenito!

Photobucket

A učiteljice se ulinile. Samo kažu: neka dođu namaškarani. Sutra.
Vjerojatno misle kako su sve mame i tate rođeni kreativci, zaljubljenici u maškare i izrađivači ludih i nezaboravnih i originalnih kostima u slobodno vrime, kojega imaju na bacanje.
Istinu govoreći, ja san toliko danas posla napravila, da san mogla izraditi nekoliko kostima. Snjeguljicu i svih sedan patuljaka san mogla napravit. Ručno, s iglon i koncen. I još plus zločestu vješticu za vrime koje san provela na hodniku pušeći.
I onda unezvjereni nekreativni i neslobodni roditelji počnu obilaziti grad u potrazi za maškarom. Kakvon-takvon, samo da dite ne dođe u civilnoj robi.
Pa obađu cili grad, i skuže da maškara ima u svega dvi butige. Dok to zaključe, izgube par sati onog slobodnog vrimena koje nemaju.
Pa nađu: u Turbo-limaču sve rasprodano, ako je uopće čega i bilo, ostali samo gusari, veličina 2-5 godina, cijena priko dvista kuna.
U DM-u: jedna ninđa-kornjača, vel. 4-6 godina, jedan spajdermen, jedan supermen i jedan betmen. Od te bogate ponude mišićavih i spretnih superjunaka, metodom eci-peci-pec izabran je betmen. Čovik-šišmiš.

Pa ćemo danas biti jedan od 3165 zadarskih Batmana.
(Ali čula san da će ih ipak biti manje. Jedan ima upalu grla, drugi je cilu noć riga, treći je poša na regatu u Opatiju, a četvrton se raspara plašt.)


(Ovdi je nakratko bila slika jedne batmanice. Prije nego san odnila kostim u školu, malo san plašila namjernike. Gotovo, ko je vidija, vidija.
Naknadno ću stavit jednog zgodnog, malog batmana.)

Photobucket


Ako niste primjetili, ovo je moj 301. post. A prošli je bija 300. Tri-nula-nula. Samo skromno pripominjem...
Mislin, nije da me briga, ali isto me malo pogodilo...
@DJ, fala ti, jedini si se sitija.


Post je objavljen 20.02.2009. u 19:22 sati.