Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lm1

Marketing

Prvi mobilni telefon za koji bih dao novac

Nedavno je iz radionice jednog od proizvođača izašao mobitel kojeg bih kupio bez obzira na cijenu! Objasniti ću malo, radi se o mobilnom telefonu koji po prvi puta zakoračuje u XXI. stoljeće i odvaja nas od prijašnjeg potrošačkog mentaliteta. Radi se naime o prvom mobilnom telefonu koji dolazi s solarnim ćelijama, kako bi mogao regenerirati svoju bateriju i omogućiti dugotrajniji rad s vašim mobilnim ljubimcem.



Premda će neki reći kako je to prava glupost, ali razmislite malo. Koliko puta ste se našli u situaciji kada vam je baterija bila pri kraju? Koliko puta vam je mobitel otkazao dok ste u njega pisali novu (obično važnu) SMS poruku ili vadili broj telefona koji vam (hitno) treba?

Samo zamislite ovo ljeto, nakon zamorne noći i provoda po hrvatskim diskotekama na moru, odlazite na jutarnju kavu. Naravno, jučer onako umorni i ne baš trijezni, niste stavili mobilni telefon na punjenje. Pomišljate koliko će trajati punjenje mobitela od barem sat vremena, a baš bi vam prijala kava i nešto za pojesti… I onda, ako imate ovaj mobitel, lijepo sjednete na jutarnju kavu i naručite doručak. Dok donesu doručak, već imate baterije za poziv ili dva…


Post je objavljen 20.02.2009. u 10:53 sati.