Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/audiopro

Marketing

Dobrodošli!!!

Pozdrav! Otvaramo ovaj blog s ciljem da imate uvid u trenutna događanja vezana uz Audio Pro Artist. Redovito ćemo objavljivati informacije o pristigloj robi te recenzije i novosti o proizvodima iz našeg asortimana. Kako bi djelomično rasteretili telefone slobodno nas preko bloga u vidu komentara kontaktirajte ako imate pitanja vezana uz stanje lagera ili informacije o nekom proizvodu. Ako slučajno izostavimo odgovor na neko pitanje, također nas možete kontaktirati i preko maila na: audio.pro.artist@zg.t-com.hr

Za početak možemo dati par informacija o zadnjim uvozima (za svakog ponešto sretan) i općenito o ponudi.
Za gitariste je zasigurno dobra vijest da su nakon dugog čekanja u naše trgovine stigla Peavey pojačala iz Windsor i Delta Blues serije. Stiglo je i nekoliko EHX pedala: Big Muff Pi, Metal Muff, Nano Small Stone i dr. Nije na odmet napomenuti i opadanje cijena Digitechovih pedala, posebice onih iz artist signature serije.

Basiste će obradovati činjenica da proširujemo svoju ponudu pojačalima i boxevima poznate švedske tvrtke EBS!! Ponudu možete pogledati na sljedećem linku: http://www.audiopro-croatia.com/mex/proizvodjac_artikli_svi.php?pro=430. Trenutno još nemamo zavedene cijene, ali i to će ubrzo biti riješeno.

Klavijaturiste može zanimati ponuda Nord klavijatura, u trgovine je stigla nova Stage EX serija u varijantama sa 76 i 88 tipki. Također, imamo akciju do isteka zaliha za sve Korgove koje imamo na lageru. Ponudu pogledajte ovdje!

Od ostalih vijesti samo kratke napomene:
- Audio Pro Artist je postao authorised reseller Apple računala => klik
- stigli su KV2 zvučnici iz KX serije
- cijene Audio Technica mikrofona su otišle cca. 25% gore
- moguća je distribucija proizvoda britanske firme Cloud koja se bavi instalacijama

To je to za početak, uskoro više novosti.

Zoki

Post je objavljen 20.02.2009. u 00:33 sati.