Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sectionone

Marketing

I should check into rehab


Mood: Relieved
Upload slika i fotografija

Trenutno
Gledam: The Air I Breathe, drama
Pjevam: Amber Benson- Under Your Spell(Buffy soundtrack)
Slušam: Curve- Chinese Burn
Želim: Smršavjeti
Moram: Raditi trbušnjake
Jedem: Kruh s pekmezom od šljiva
Crtam: Jamesa Marstersa,još malo pa gotovo

Upload slika i fotografija


Ne pišem često postove kao što ste mogli primjetiti. Al tako mi odgovara. Ne gnjavim Vas previše svojim problemima. Draže mi je pisati ovako kad uhvatim vremena ili imam nešto što bi željela podijeliti s Vama.

Upload slika i fotografija


Hrana. Mmmm. Znate onaj osjećaj kada staviš nešto fino u usta i onda uživaš u tom božanstvenom okusu. Hrana donosi sreću. Ona zaokuplja,ispunjava i pruža zadovoljstvo. Lijek je za tugu,suze i depresiju i poticaj u sreći i veselju. Hrana. Previše jedem. To su svi primjetili. Kako i ne bi kada se obujam svih dijelova moga tijela povećao za barem nekoliko centimetara. Onda hrana prestaje biti zadovoljstvo. Postaje opsesija. Ovisnost. Moram na odvikavanje. Postoji li klinika za takvo što? Ako ima, dogovorite mi sastanak. Dobrovoljno ću poći.

Upload slika i fotografija


Trebam vašu pomoć. Premišljam se oko boje kose. Što vi mislite koja mi najbolje stoji? Molim vas da glasate u komentarima jer anketa mi nešto ne radi. Pomoći ćete puno.

Klik za povećanje slike
Upload slika i fotografija

1.Tamno smeđa
2.Prirodna
3.Plava


U nedostatku happy pjesama na blogu,ovaj put vam ostavljam jednu dance pjesmu,dakle,razbacajte se i potrošite te suvišne kalorije. Ako ih imate naravno.




Uh i da,nadam se da vam se sviđa novi dizajn.





Post je objavljen 18.02.2009. u 21:54 sati.