Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iloverichiestringiniandus5

Marketing

Us5 u skolii.....

chris sociologija,etika i psihologija.Osjećajan je pa voli govoriti o takvim stvarima.Kako je u tim predmetima bilo važno izraziti vlastito mišljenje imao je pretežno dobre ocjene.No nije bio štreber iako su mnogi mislisli da ne ispušta knjigu iz ruke.

Richie:
Uvijek je volio engleski i biologiju.Na nastavi biologije čak je uzgajao patke.(kaže da su mu najviše prirasle k srcu).Kad su se pačići izlegli bili su mu tako slatki da ih je čak 12 odnio kući.

Michael:
Jako je volio tjelesni.Ali fizika i kemija su mu također bile cool.Na satovima kemije često je izvodio pokuse sa kiselinama.Jednom mu je tako eksplodirala epruveta i sve iz nje se razletjelo po zidu.Svi su se smijali ali meni tada nije ni bilo do smijeha mogli smo se povrijediti-kaže michael

Jay
U Berlinu je pohađao francusku gimnaziju.Iz nje je zamalo izbacen jer je svakodnevno pravio nerede.Jednom je s frendovima otišao na krov škole i odatle bacao razna pomagala na prolaznike.Direktor škole je dakako poludio htio je izbaciti sve koji su to radili.Sva sreca da nije doznao da je i Jay bio među njima.

Izzy:
U osmom razredu izbačen je iz škole.Jedna cura mu je zalijepila lizalicu u kosu pa je morao odrezati.Bio je toliko ljut da je sljedećeg dana došao u školu i nju potpuno ošišao!Zbog toga je dakako morao promijeniti školu.Inače omiljeni prdmet uvijek mu je bio likovni jer jako voli crtanje.





Za Chrisa:
Šta radiš ili na šta misliš prije nego što zaspiš?
Chris:Često navečer kada ležim dođe mi neka melodija,pa moram ustati da je snimim,inače ih sve ujutru zaboravim....Osim toga pokušavam prije spavanja da malo treniram,par vježbi,ali rijetko kad to upali.Ali ipak,ako uspijem da se «nakanim» obično uradim 100 sklekova i 3 minute trbušnjaka....
I šta prvo uradiš kada se probudiš?
Chris:Ja sam mala spavalica,obično mi treba malo duže ujutro.To je i zbog mog životnog ritmusa.Jer u međuvremenu sam postao skroz noćni aktivan,tako da i čak do 2,3 sata noći hodam po mojoj hotelskoj sobi.
Sa kojom poznatom curom bi volio dijeliti krevet?
Chris:Sa Mandy iz grupe Monrose.Skroz je slatka.
Na kojim mjestima si do sada imao s*x?
Chris:Na mašini za veš(perilici),na podu,na stolici i u kadi.Iako u kadi nije mi se baš posebno svidjelo(smije se).Misliim da bi s*x u sauni bio extra.Bio bi erotičan i imao bi smisao.
Za Mikela:
Sa kojom poznatom curom bi volio dijeliti krevet?
Mikel:Dopadaju mi se djevojke poput Salme Hayek,Alysse Milano,Catherine Zeta-Jones ili Jennifer Love Hewitt.To su moje trenutne favoritkinje.Kod njih bi odmah popustio.(Sve 4 su brinete!:P )
Na kojim mjestima si do sada imao s*x osim u krevetu?
Mikel:Generalno s*x mi se najviše sviđa kada je spontan i kada je na iznenadnim i neobičnim mjestima.Udobno u krevetu ležati i imati s*x je isto tako lijepo,ali sve ostalo ima nešto posebno.Zato sam isprobao nešto spontano kao npr. U kuhinji na stolu ili u liftu.
Tvoja najgora noćna mora?
Mikel:Ležim na kolosijeku i čujem zvuk voza.Zvuk je sve jači i jači,a voz sve bliži i bliži.U onom trenutku kada bi me zvuk zgazio onda bih se probudio sav mokar....Ovu noćnu moru sam imao češće kao djete.
Za Izzy-a:
Šta radiš ili na šta misliš prije nego što zaspiš?
Izzy:(smijeh)....ono što vjerovatno rade svi muškarci.Samozadovoljavam se(pišem samo ono što piše u orginalu....)jer svaki to dečko radi,ili?!Inače slušam muziku,pa obično zaspim sa slušalicama u ušima.
Sa kojom poznatom curom bi volio dijeliti krevet?
Izzy:Sa Steffi iz Silbermond.Ona je stvarno hot.Sa njom bi rado svaku noć dijelio moj krevet.A možda za jednu noć i sa Liza Li.(smijeh)
Tvoja najgora noćna mora?
Izzy:U tom snu me je đavo potajno tražio i napao.San je bio tako realan da sam osjetio u čitavom tijelu,da sam se sa njim borio.Inače se rijetko kojeg sna sjećam.
Eto to je to....a za Richie skroz loše stoje karte....zašto(u komentarima prethodnog posta),zabranjeno mu je sve,mobitel,internet,izlazak....sve....a Richie-u čak predstoji i kazna,jer je pod ugovorom kod US5,ali je to Richie-vom ocu svejedno jer je on izjasnio:"Boli me briga za kaznu,ja imam dosta para,pa mogu Richie-u kupiti izlazak iz zatvora.".....strašno nepravedno.....da li on ima srce(sorry Mr.Stringini).Ja sam danas poslala pismo pa šta bude....pozzz...



Post je objavljen 17.02.2009. u 17:54 sati.