Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

NOVO ČELNIŠTVO

ČUKOVEC

Vatrogasci DVD-a Čukovec održali su svoju 78. po redu godišnju skupštinu koja je bila izborna. Izabrano je novo čelništvo Društva na čijem će čelu u naredne 4 godine biti Zdravko Marčec koji je na tom mjestu zamijenio Mladena Orehovca koji je preuzeo tajničke poslove Renata Habuša. Zapovjednik će biti Emil Madić, njegov zamjenik Jozo Jezerčić, a blagajnik Anđelko Madić.

Govoreći o jednogodišnjem minulom radu dosadašnji predsjednik Mladen Orehovec istaknuo je kako lani u mjestu nisu imali nijednu protupožarnu intervenciju, a nisu ni izlazili na neka druga požarišta. Smatraju da je to rezultat sustavnog preventivnog protupožarnog djelovanja na ovome području. Društvo broji 45 članova, od čega je 6 dočasnika, 2 su vatrogasca I. klase, 30 ih je s položenim temeljnim ispitom, 7 ih je bez ispita, a 2 su člana na skupštini potpisala pristupnice.

Spomenice za 20-godišnji rad dodijeljene su Mariju Zadravcu i Mladenu Slavičeku, a šest zahvalnica ljudima, društvima i institucijama s kojima surađuju. Skup je u ime Vatrogasne zajednice Međimurske županije pozdravio njen dopredsjednik Josip Posavec. List Međimurje


Post je objavljen 17.02.2009. u 14:01 sati.