Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novikomunisticki

Marketing

Za Tita i Jugoslaviju

Drage drugarice i drugovi!!!!!!!!!!!!!!!1

U zadnje je vrijeme mnoštvo narodnih neprijatelja i domačih izdajnika koji pljuju po dragoj nam i nikad prežaljenoj Jugoslaviji i dragom i pravednom, velikom i največem Maršalu Titu.

Radi se o najobičnijim iskompleksiranim pizdekima i maminim mazama, koji doma cijelo vrijeme sjede i drkaju kurac dok ih roditelji hrane.
Za sve te narodne izdajnike, koji nas k tome nazivaju komunjarama, sotonama, izdajicama, prodanim dušama i tako dalje, mogu jedino reči da nam popuše kurac i da se gone u pičku materinu.

Njima u inat, mi se nečemo odreči Jugoslavije, posebno ne ja koji sam rođeni Jugoslaven i koji sam Titu i Jugoslaviji dao zakletvu.
Mi smo ti koji smo nezadovoljni, a ne oni, jer oni su ta prokleta lopovsko-tuđmanovska-krščanska banda koja nam je Jugoslaviju sjebala i zato bi ih trebalo proklinjati. Naša domovina uništena je, a nekad je bila slavna, poznata, bogata, močna, jaka, poštovana, po zasluzi največeg sina naših naroda i narodnosti, vječnog i velikog Maršala, druga Josipa Broza Tita.

Ta lopovsko-popovska banda fašistička na čelu sa Tuđmanom i Kuharičem koja nam je razjebala našu domovinu Jugoslaviju, zapravo je hrpa jednih najobičnijih lopova, klerofašista i jadnika koji se skrivaju iza svojih mantija i nemilice pljačkaju narod.
Dotičnoj gospodi nečemo oprostiti što smo radi njih prisiljeni živjeti u državi koju ne volimo i ne želimo, lopovskoj, opljačkanoj, popovskoj, sjebanoj, nacionalističkoj i nepravednoj državi Hrvatskoj. Mi tu Hrvatsku ne želimo. Mi želimo Jugoslaviju. Ponovo. Natrag. I učinit čemo sve od sebe da ju i dobijemo. Makar nas sve pobili.

ZA JUGOSLAVIJU I TITA JA DAJEM ŽIVOT SVOJ...

Moja domovina i moj vođa Maršal Tito

Image and video hosting by TinyPic

josip broz tito Pictures, Images and Photos

ŽIVJELA SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA!!!!
ŽIVJELO BRATSTVO I JEDINSTVO!!!!
ŽIVJELI TITO I PARTIJA!!!!!!

Post je objavljen 17.02.2009. u 11:12 sati.