Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crnepande

Marketing

NEVJEROJATNA LAKOĆA DOBIVANJA CRVENIH KARTONA

Zbog prevelikog broja žutih i crvenih kartona naših malonogometaša u drugom krugu, Crne Pande pokreću nagradnu čiji cilj je pogoditi sljedećeg dobitnika crvenog kartona. Nagrada onome tko ponudi točan odgovor je Crna Panda majica, piće nakon utakmice u subotu i jedan simbolični crveni karton. Pogađanje žutih kartona se ne računa. To već spada pod kategoriju ''REGULARNO''. Eto, toliko ih već imamo.
Znači, Baton je prvi pocrvenio, Lovro drugi. Pitanje je tko je treći. Tako dobro nas idu ti ''crvendaći'' da utakmicu komotno možemo početi sa igračem manje. Možemo se odmah dogovoriti sa sucima tko će ostati na klupi. No, tada naša mala nagradna igra ne bi imala smisla.
Za Lovru se na žalost ne može kladiti jer on pauzira u srijedu. Hm… Zašto ono? Pa, da. Ah, ti zaigrani suci vole se igrati sa šamaranjem kartona. Nema veze, tu su ludi Bosanac Božić, agresivac ICE-MAN ili Ledinski, vraća se i Ilijaš. Pa da, i Baton se vraća. Baš mu se boja crvenog kartona super slaže sa bojom dresa. Zato Modni (Č)ma(r)čak sucu preporučava crveno, a ne žuto.
I ostatak naše ekipe su potencijalni divljaci koji sigurno zaslužuju da budu kartonirani od strane sudaca. Ako nam se suci za divno čudo smiluju, naše igrače ćemo svejedno kartonirati. Bez straha, te kartone nećemo ispaljivati iz naših predivnih guzica.
Zato, predložite svog kandidata i dobijte i vi svoj crveni karton.


Post je objavljen 16.02.2009. u 20:55 sati.