Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/travelfreak

Marketing

jos uvijek u maroku

Ponovo sam u nekom Internet cafeu s glupom tipkovnicom i sporim internetom, ali najgore od svega je da na ovom prethistorijskom kompjuteru ne mogu uploadirati slike s aparata. To me toliko nervira da uopce vise nemam volje za blogiranje. Pa sto ce kome putopis bez slika?? Moja je deviza da jedna slika vise vrijedi od tisucu rijeci. Ne znam kakva ce situacija biti u drugim dijelovima Maroka, ali mislim da je sansa vrlo mala da ce Internet cafei biti puno bolji od ovoga ovdje. U ovom trenutku se nalazim u Fesu, jednom od najpopularnijih i najposjecenijih gradova u Maroku, pa cak ni ovdje nemaju normalni internet. Mislim da cu odsad praviti biljeske i sve izblogirati kad se vratim doma, jer ovo jednostavno nema smisla.

Imam jos jednu poruku za one koji su mi mozda poslali mail ili ocekuju da im ja posaljem mail. Otkad sam u Maroku jos mi niti jedan jedini put nije uspjelo ulogirati se na mail: niti ga mogu citati niti ga mogu slati. Nevjerojatno. Ovo mi se jos nikad u zivotu nije dogodilo, a bila sam u svakojakim zabitima u razlicitim dijelovima svijeta. Maroko je po tom pitanju cini se posebna prica (a i po nekim drugim pitanjima).

Eto, javit cu se tu i tamo ovim putem tako da svi znaju da sam ziva i zdrava, ali prave putopise iz Maroka ocekujte kad se vratim doma. U Maroku sam do 1. ozujka.

Post je objavljen 16.02.2009. u 17:45 sati.