Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vatrenevijesti49

Marketing

DOBAR RAD MALOG DRUŠTVA

KUZMINEC
Dražen Rendić

Godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Kuzminec 124. po redu, održana je u subotu 14. veljače u prostorima Vatrogasnog doma.

Na skupštini osim članova i mještana sudjelovali su i predstavnici susjednih vatrogasnih društava, udruga, predstavnik naše županije Stjepan Behin, predsjednik Općinskog vijeća Rasinje Vjekoslav Radiček, dopredsjednik VZ naše županije Ivan Golubić, predstavnik JVP grada Koprivnice Vladimir Kovaček i drugi.

U izvještaju o radu društva u prošloj godini spomenuti su radovi na uređenju Vatrogasnog doma i okoliša, nabavka svečanih i radnih odora, sudjelovali na obilježavanjima vatrogasnih obljetnica susjednih društava, nabavljen je dio vatrogasne opreme istaknuo je u izvještaju tajnik Damir Sakač. On je ujedno predložio i plan rada za ovu godinu kojim se predviđa završetak radova na uređenju Vatrogasnog doma a prioritet je izmijeniti krovište, urediti okoliša oko doma, nastaviti raditi sa vatrogasnom mladeži, nabavka vatrogasne opreme i održavanje postojeće.

Novo rukovodstvo društva je predsjednik Vjekoslav Kuharić, dopredsjednik Vjekoslav Gašparić, tajnik Damir Sakač, zapovjednik Krunoslav Krvar, dozapovjednik Vjekoslav Kralj i blagajnik Davor Salaj.U radu skupštine sudjelovali su i gosti podržavajući rad ovog malog, ali vrijednog društva. vatrogasac.net


Post je objavljen 16.02.2009. u 17:27 sati.